Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του στους Διδύμους

10 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του στους Διδύμους επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Η επικοινωνία δυσκολεύει, ιδιαίτερα με πρόσωπα που βρίσκονται στον κοντινό περίγυρο

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνηση και φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια. Τα οποία δεν αποκλείεται να προκύψουν σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Είναι σημαντικό να αξιοποιηθούν θετικά καθώς είναι πιθανό να ανακαλύψουμε λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Ή να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από τον εκνευρισμό και την κυκλοθυμία δημιουργώντας προβλήματα στις συνεργασίες μας.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή κυρίως θα επηρεάσει σχέσεις με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Αφού μπορεί να προκύψουν ζητήματα του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να λυθούν. Απαραίτητο είναι να μην προχωρήσουμε σε συζητήσεις που μπορεί να βάλουν φωτιά στις σχέσεις μας. Καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Κάθε επικοινωνία θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε απόλυτα σαφείς στον τρόπο που εκφραζόμαστε ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Ο καλός προγραμματισμός θα αποτρέψει αναβολές και καθυστερήσεις σε ότι αφορά κοντινές μετακινήσεις που μπορεί να μας εκνευρίζουν.

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο εντείνοντας την ανάγκη να λειτουργήσουμε σε πρακτικό επίπεδο και να τακτοποιήσουμε καθημερινές υποθέσεις που μας απασχολούν

Η προσοχή μας στρέφεται στον χώρο της δουλειάς καθώς είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε αποτελεσματικοί. Εμμονές και άγχος μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο, για αυτό οφείλουμε να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί στις κινήσεις μας. Σημαντικό είναι επίσης να αποφύγουμε την επικριτικότητα που μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον που κινούμαστε. Είναι προτιμότερο να στρέψουμε την ενέργειά μας σε ένα είδος άσκησης που θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να βρούμε ψυχική και σωματική ισορροπία.

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον στάσιμο Ερμή στους Διδύμους μέσα στην ημέρα εντείνοντας τον εκνευρισμό και την ασυνεννοησία. Είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε λεκτικά σφάλματα αφού δεν εκφράζομαι ότι σκεφτόμαστε. Παράλληλα η ορμητική μας στάση δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσει τους γύρω μας και να προκαλέσει σύγχυση τόσο στον χώρο της δουλειάς όσο και στις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στον στενό μας κύκλο.

myastro