Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, μία μετακίνηση που θα ευνοήσει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

12 Αυγούστου 2021 07:45

Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, μία μετακίνηση που θα ευνοήσει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Το γεγονός ότι η Ερμής περνά στο ζώδιο της κυβέρνησης και της έξαρσης του μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα με λογική και πρακτικότητα.

Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, μία μετακίνηση που θα ευνοήσει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Το γεγονός ότι η Ερμής περνά στο ζώδιο της κυβέρνησης και της έξαρσης του μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα με λογική και πρακτικότητα. Σημαντικό είναι λοιπόν να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη διέλευση. Για να κλείσουμε υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να μας απασχολούν με έντονο τρόπο. Τώρα είναι το καλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας για να τακτοποιήσουμε ότι μας έχει ταλαιπωρήσει και να προχωρήσουμε σε σχέδια που αφορούν τη δουλειά και τον εργασιακό χώρο. Προσοχή γιατί είναι εύκολο να μπούμε σε μία διαδικασία γκρίνιας και αντιπαραθέσεων λόγω του άγχους που αυξάνεται σημαντικά. Καλό είναι να κατευνάσουμε κάθε νευρικότητα και να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία κάθε αντιδικία η διαφωνία που μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό περίγυρο. Άλλωστε μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με τις λύσεις μας.

Σήμερα επίσης πραγματοποιείται το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ενδυναμώνει την έλξη και το πάθος σε προσωπικό επίπεδο. Εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις μπορούμε να λειτουργήσουμε αναγεννησιακά στο πεδίο της καθημερινότητας που μπορεί να ταλαιπωρεί την προσωπική μας ζωή.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θέλοντας να προχωρήσουμε σε συνεργασίες και σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Είναι δεδομένο ότι η ισορροπία και η αρμονία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Είναι απαραίτητο να μην μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με σημαντικό πρόσωπο της ζωής μας. Όμως αυτή μας η στάση μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρητικότητα που θα φέρει την μη κάλυψη των δικών μας αναγκών. Είναι επιβεβλημένο να διεκδικήσουμε αυτά που θα μας ικανοποιήσουν για να υπάρχει ανατροφοδότηση στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο βοήθα να ισορροπήσουμε συναισθηματικά. Και να βρούμε την αυτοπεποίθηση και τη λογική που χρειάζεται σε προσωπικές και επαγγελματικές διεκδικήσεις. Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά για τους στόχους μας, είτε είναι στόχοι αισθηματικής φύσεως είτε είναι στόχοι επαγγελματικού χαρακτήρα.