Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού και της γης

11 Ιουλίου 2021 07:45

Σημαντικά ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο με αυτή την διέλευση. Καθώς αναδεικνύεται η ανάγκη για συζητήσεις με οικεία πρόσωπα.

Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του νερού και της γης.

Σημαντικό είναι για εμάς να επικεντρωθούμε σε αυτά που απασχολούν την οικογένεια και να προχωρήσουμε στην επίλυση των οποίων υποθέσεων μας απασχολούν. Γεγονός είναι ότι υπάρχει κατανόηση σε όλα τα επίπεδα και αυτό μπορεί να διευκολύνει τις όποιες εξελίξεις. Παράλληλα, μας δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε τους γύρω μας και να δώσουμε σημασία σε λεπτομέρειες που μπορεί τελικά να κάνουν διάφορα στις σχέσεις.

Οι αναμνήσεις θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα αφού επανέρχονται στο μυαλό μας ζητήματα που μπορεί να μας είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Είναι χρυσή ευκαιρία να δώσουμε λύσεις που θα μας ανακουφίσουν ψυχολογικά και θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε σε σημαντικό βαθμό. Προσοχή καθώς έχουμε την τάση να αφομοιώνουμε τα προβλήματα των άλλων επιβαρύνοντας την διάθεση μας.

Η Σελήνη τα ξημερώματα περνάει στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή μας.

Κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, τα παιδιά, δημιουργικές δραστηριότητες που μας αφορούν άμεσα. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στην προσωπική μας ζωή και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η γενναιοδωρία είναι κύριο χαρακτηριστικό μας. Θεωρούμε ότι εκδηλώνοντας τα συναισθήματά μας είναι εύκολο να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και την καλή ατμόσφαιρα στην σχέση μας. Η ανάγκη για φλερτ και για διασκέδαση μας οδηγεί σε παρέες με τις οποίες μπορούμε να περάσουμε μοναδικά.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά εγωκεντρικές συμπεριφορές και διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν καθώς είναι εύκολο να γίνουμε κουραστικοί και υπερβολικοί επιδιώκοντας να τραβήξουμε την προσοχή. Σε ότι αφορά τα παιδιά νιώθουμε ότι μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτά καθώς η παιδικότητα αναβλύζει. Ας αξιοποιήσουμε την ημέρα για να δώσουμε λύσεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις με αυτά τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας. Σε δημιουργικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις ή ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να εξελιχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

myastro