Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και έχει άμεσα αντίκτυπο επικοινωνιακά στα Σταθερά ζώδια

11 Απριλίου 2022 07:45

Η σκέψη επικεντρώνεται κυρίως σε οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα. Η ένταση που προκαλούν έχει άμεσα αντίκτυπο στη ζωή μας. Σημαντικό είναι να αφοσιωθούμε σε οικονομικές συζητήσεις και σχέδια με ωριμότητα και σύνεση. Αποφεύγοντας κόντρες λόγω της προσωπικής μας αδιαλλαξίας.

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και έχει άμεσα αντίκτυπο επικοινωνιακά στα Σταθερά ζώδια.

Η επιμονή και η υπομονή που δείχνουμε στο τέλος θα ανταμειφθούν καθώς θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οικονομικές συνομιλίες και διεκδικήσεις. Αισθηματικά, γεγονός είναι πως θέλουμε να νιώσουμε απόλυτη σταθερότητα στη σχέση και αυτό το εκφράζουμε με κάθε μέσο. Οφείλουμε παράλληλα όμως να σκεφτούμε τις ανάγκες του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Καθώς πρέπει να επικρατήσει η ισορροπία και η αρμονία στη σχέση. Αποφεύγοντας ακραίες συμπεριφορές που δεν οδηγούν πουθενά θα βοηθήσουμε να προχωρήσουμε σε μία κοινή πορεία με τον άνθρωπό μας. Όπου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα εντείνοντας την ανάγκη για διασκέδαση, καλοπέραση, έντονο φλερτ.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική μας ζωή καθώς μέσα από αυτή νιώθουμε να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα επίπεδα. Το ταίρι μας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Επιδιώκουμε να εκφράσουμε συναισθήματα με γενναιοδωρία και να δημιουργήσουμε ένα άκρως διασκεδαστικό και απολαυστικό περιβάλλον για δύο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολές και εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Αφούς είναι απαραίτητο να μετριάσουμε την ανάγκη για προσοχή που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή. Ανασφάλειες εκδηλώνονται με ορμητικό και επιθετικό τρόπο και μπορεί να οδηγήσουν στον παραλογισμό. Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα μας εκθέσουν. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας. Κεραυνοβόλες καταστάσεις θα σας ενθουσιάσουν. Όμως δεν πρέπει να επενδύσουμε ευθύς εξαρχής καθώς η αστάθεια είναι χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης αστρολογικής συγκυρίας.

myastro