Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναστατώνει επικοινωνιακά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Δημοσιεύθηκε: 25 Ιουλίου 2021 07:45
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναστατώνει επικοινωνιακά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Σημαντικά ζητήματα ανταγωνιστικής φύσεως μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Που θα μας αναστατώσουν και είναι εύκολο να δημιουργήσουν τριβές και ρήξεις.

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναστατώνει επικοινωνιακά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.Ιδιαίτερα όταν εκφράζουμε την άποψή μας που μπορεί να πληγώσει το οικογενειακό περιβάλλον και να δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Η υπερβολή και η αντιζηλία δεν θα βοηθήσουν. Αντίθετα θα δημιουργήσουν η περαιτέρω ένταση καθώς είναι εύκολο να εκδηλώσουμε βαθύτερες σκέψεις με συγκρουσιακό τρόπο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στην επαγγελματική μας ζωή. Με ευκολία μπορεί να γίνουμε καυστικοί και δεικτικοί σε πρόσωπα που μπορεί να παίζουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική μας εξέλιξη. Είναι προτιμότερο να λειτουργήσουμε με διεισδυτικότητα και να αντιληφθούμε βαθύτερες σκέψεις και υπονοούμενα που μπορεί να υπάρχουν στον απέναντί μας. Καθώς μας είναι εύκολο και θα μας προφυλάξει από έντονες κόντρες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα. Καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχουν προκύψει. Θα εντυπωσιάσουμε με την φαντασία και τη ευρηματικότητα που μας διακρίνουν. Καθώς είναι εύκολο να πρωταγωνιστήσουμε και να πρωτοπορήσουμε σε ομαδικές δράσεις. Και στους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να υπάρχουν.

Καλά θα κάνουμε να μείνουμε μακριά από την αλαζονεία και την έπαρση που μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση τους γύρω μας. Δεν θα διστάσουν να την εκδηλώσουν και να αντιπαρατεθούν μαζί μας δείχνοντας θυμό και αντίδραση.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μετά τα μεσάνυχτα δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα στο φιλικό περιβάλλον. Και διάθεση για ανατροπές σε σχέδια που μπορεί να έχουμε στη ζωή μας. Ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την πορεία τους και μπορεί να μας οδηγήσουν σε αλλαγές στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να προσαρμοστούμε. Προσοχή σε αντιδραστικές συμπεριφορές και σπασμωδικές κινήσεις που θα βάλουν φωτιά και σχεδιασμούς και σημαντικές σχέσεις.

myastro