Ο Ερμής στον Σκορπιό προειδοποιεί για μια έντονη μέρα

Δημοσιεύθηκε: 17 Νοεμβρίου 2020 07:45
Ο Ερμής στον Σκορπιό προειδοποιεί για μια έντονη μέρα

Ο Ερμής στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο τις πρωινές ώρες και αναστατώνει τη ζωή των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Δεν είναι εύκολο να μείνουμε αδιάφοροι σε πιθανές επιθέσεις ή αιφνιδιαστικές καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάζουν οικονομικές υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν. Είναι απαραίτητο να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, καθώς με ευκολία μπορούμε να συγκρουστούμε με ανθρώπους που δεν πρέπει.

Η βιασύνη πρέπει να παραμεριστεί και να δώσουμε χώρο στην ωριμότητα και ψυχραιμία που μπορούν να μας προστατεύσουν. Ιδιαίτερα φειδωλοί θα πρέπει να είμαστε σε συζητήσεις στην προσωπική μας ζωή, επειδή η καχυποψία εκτοξεύεται στα ύψη και δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε τις αμφιβολίες που κρύβουμε μέσα μας. Καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικά θέματα προς συζήτηση, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε αδιέξοδο λόγω των αντιφατικών συμπεριφορών και της υπερδιέγερσης που υπάρχει. Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Τοξότη, δίνοντας μας την ευκαιρία να ασχοληθούμε με πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που μας κεντρίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα φέρει σημαντικές προτάσεις και εξελίξεις για εμάς. Προσοχή πρέπει να δείξουμε σε καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Επιδιώκουμε να πάρουμε τις αποστάσεις μας από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό μας, καθώς νιώθουμε την ευθύνη και το βάρος της επαγγελματικής μας ζωής να αυξάνονται σημαντικά.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT