Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί την πνευματικότητα και την καινοτομία

Δημοσιεύθηκε: 24 Νοεμβρίου 2021 07:45
Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί την πνευματικότητα και την καινοτομία

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Θα υπάρξει πνευματική εγρήγορση, την εμφάνιση τους θα κάνουν νέες ιδέες, θα εκδηλωθεί ανάγκη για δραστηριοποίηση.

Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί την πνευματικότητα και την καινοτομία.

Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις. Ο έντονος ενθουσιασμός δεν θα είναι σωστός οδηγός για ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο την εξέλιξη της καριέρας ή τα εισοδήματα.

Απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, οι πράξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές ή σπασμωδικές. Μόνο οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ευκολία θα υπάρξει στις προσεγγίσεις. Και στην εκδήλωση των αισθημάτων, ωστόσο δύσκολη θα είναι η δέσμευση, ίσως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αυτοπροβολή.

Advertisement

Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα. Ίσως κάποιοι να πάρουν την απόφαση να διαφοροποιήσουν το στυλ τους, δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να υιοθετήσουν έναν καινούργιο τρόπος συμπεριφοράς ή εμφάνισης. Προσοχή στις εξάρσεις, οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο θυμός, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ρήξεις και αντιπαραθέσεις, ίσως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα προκαλέσουν άγχος και πανικό.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή είναι μία θετική όψη. Θα υπάρξει αισιοδοξία, δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής και αισθηματικής φύσης.

e-zwdia

Advertisement