Ο Ερμής βρίσκεται σε στάση στον Υδροχόο και προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2022 07:45
Ο Ερμής βρίσκεται σε στάση στον Υδροχόο και προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του

Ο Ερμής βρίσκεται σε στάση στον Υδροχόο και προετοιμάζεται για την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που θα επηρεάσει κυρίως τα Σταθερά ζώδια.

Ο Ερμής βρίσκεται σε στάση στον Υδροχόο και προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του.

Είναι μία συνθήκη δύσκολη σε επικοινωνιακό επίπεδο γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε ότι εκφράζουμε και εννοούμε. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχουμε δεν πρέπει να μας καταβάλλουν. Αντίθετα, οφείλουμε να προχωρήσουμε σε αναθεωρήσεις και σε βαθύτερη ενδοσκόπηση ώστε να κατανοήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τα δεδομένα.

Η Σελήνη τα ξημερώματα περνάει στους Διδύμους δίνοντας μας την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με κοντινά πρόσωπα.

Είναι απαραίτητο να ανταλλάξουμε απόψεις και να ακούσουμε γνώμες από πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε ένα είδος κοινωνικού σχολιασμού που μπορεί να μας εκθέσει καθώς έχουμε την τάση να μην διασταυρώνουμε τις πληροφορίες που δεχόμαστε. Κάθε μέσο επικοινωνίας θα αξιοποιηθεί με ιδανικό τρόπο ώστε να έρθουμε επαφή με αυτούς που μας βοηθούν να περνάμε όμορφα.

Advertisement

Σε επαγγελματικό επίπεδο θα μας απασχολήσουν κυρίως ζητήματα και συμφωνίες εμπορικής φύσεως.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι με τον Ερμή στάσιμο δεν είναι εύκολο να προχωρήσουμε με γοργά βήματα. Αντίθετα πολλά είναι αυτά που θα μας αποτρέψουν από δυναμικές κινήσεις. Είναι απαραίτητο να επαναπροσδιορίσουμε τις συμφωνίες μας και να μην προχωρήσουμε βεβιασμένα και ανώριμα σε συνεργασίες που τελικά θα ανακαλύψουμε πως δεν μας ταιριάζουν.

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύες μέσα στην ημέρα αυξάνοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία, τον συναισθηματισμό, την ενσυναίσθηση σε σχέση με το περιβάλλον μας. Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε υπερβολές λόγω της ανάγκης να επιδείξουμε στον μέγιστο βαθμό συναισθήματα και σκέψεις. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις. Καλό είναι να ελέγξουμε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ώριμα. Οι λύσεις και οι διέξοδοι που θα υπάρξουν θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάθε κατάσταση που επηρεάζει καθοριστικές σχέσεις για εμάς.

myastro

Advertisement