Ο Γιάννης Μαρακάκης περιγράφει πώς έμαθε ότι θα γίνει πατέρας: «Μου είχε στείλει μήνυμα, δεν είχα γυαλιά, με πήρε τηλ., είχα νεύρα…»

Δημοσιεύθηκε: 1 Νοεμβρίου 2019 15:18
Ο Γιάννης Μαρακάκης περιγράφει πώς έμαθε ότι θα γίνει πατέρας: «Μου είχε στείλει μήνυμα, δεν είχα γυαλιά, με πήρε τηλ., είχα νεύρα…»

Ο Γιάννης Μαρακάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Νίκης Θωμοπούλου.
Την χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή πριν από λίγο καιρό η σύζυγός του, μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram. Ο Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, παραδέχθηκε ότι διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, ωστόσο υπάρχει και αρκετό άγχος. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του, του είπε πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.
«Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί. Ήμουν σε μια δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο, ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση. Με έχει πάρει ήδη δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσων μηνών είναι, ένα νούμερο. Δεν είχα τα γυαλιά μου, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά και παίρνω τηλέφωνο. Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε «μπαμπάκα» κι εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ούτε μπορώ να προσγειωθώ στην άλλη πραγματικότητα και δεν ξέρω και αν θα προσγειωθώ με τη γέννηση. Νομίζω ότι είναι κορίτσι».
Όσον αφορά στη διαφορά ηλικία που έχει με την Νίκη Θωμοπούλου, ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που θα πρέπει να έχει ένας άντρας της ηλικίας μου με τη γυναίκα του. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά. Θεωρώ ότι είναι η ιδανική διαφορά, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μαρακάκη
Ο δικηγόρος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την εγκυμοσύνη της συζύγου του και τόνισε πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει, ότι θα γίνει πατέρας.