Ο Γιάννης Τσορτέκης για τις πιο δύσκολες σκηνές του στο «Maestro»

Συντάκτης: Newsroom

6 Δεκεμβρίου 2022 13:12

Ο Γιάννης Τσορτέκης για τις πιο δύσκολες σκηνές του στο Maestro

Ο Γιάννης Τσορτέκης ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και του Maestro μίλησε για τους ρόλους του.

«Έχω πάει μία φορά στα μπουζούκια πριν από 5 χρόνια. Ήταν τόσο πυκνή αυτή η φορά που δεν χρειάστηκε παραπάνω. Τα πανηγύρια μου αρέσουν, τα μπουζούκια όχι» είπε.

Δεν θα σας πω τι θα γίνει με τη Νίτσα γιατί δεν το ξέρω. Μπορώ να σας πω ποιες είναι οι προθέσεις γύρω από αυτό.

Την ερωτεύεται παράφορα. Η Νίτσα και ανταποκρίνεται και δεν ανταποκρίνεται στην πολιορκία.

Αυτοί οι άνθρωποι συναντιούνται γιατί έχουν βαθιά φυλαγμένη μέσα τους μια παιδικότητα. Ταυτόχρονα είναι δύο πολύ πληγωμένοι άνθρωποι.

Με τον αδελφό μου γεννηθήκαμε με ρήξη. Οι συγκρούσεις που συμβαίνουν είναι πάντοτε προσχήματα να εκτονωθεί μια κατάσταση.

Σε όποια ρήξη και να έρθουμε, το αίμα νερό δεν γίνεται. Έχουμε κάθε λόγο να διαπραγματευόμαστε στα άκρα αυτή τη σχέση» είπε για τον ρόλο του Γιώργη.

«Υπήρξαν σκηνές με πολύ μεγάλη δυσκολία τεχνικά. Δεν υπάρχει μία που θα μπορούσα να σας μιλήσω.

Ήμασταν πολύ περισσότερη ώρα κάτω από το νερό. Ο φύλακας άγγελός μου, ένας δύτης, ο Άγγελος ο Μουμούρης ήταν δίπλα μου σε όλα τα γύρισματα με τον οποίο ένιωθα ασφάλεια.

Το πόδι μου ήταν δεμένο. Επειδή ποντίζομαι ως νεκρός, υποστηριζόμουνα από τον ρυθμιστή αέρα έπρεπε να εξαφανιστούν όλες οι φυσαλίδες για να γίνει μια καθαρή λήψη».