Ο γιατρός: η επιτυχημένη τουρκική σειρά επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων

27 Ιουνίου 2021 21:15

Η Τούρκικη σειρά Ο Γιατρός, σταμάτησε απότομα από τον ΣΚΑΙ, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε με τον κορονοϊό. Επιστρέφει όμως και πάλι στο κανάλι με τον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο.

Ο γιατρός: η επιτυχημένη τουρκική σειρά επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι ο Αλί Βεφά, ένας ασυνήθιστος νεαρός που έχει σπουδάσει ιατρική και πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μία σπάνια μορφή αυτισμού. Ο ίδιος, εργάζεται ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ στην Κωνσταντινούπολη και καθημερινά έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολες περιπτώσεις ασθενών, ενώ παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της προσωπικής του ζωή.

Ο δεύτερος κύκλος θα έχει αρκετές αλλαγές

Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στο οποίο ο Αλί αποχαιρέτησε για πάντα τον πατέρα του. Ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Φυσικά, αυτή η απώλεια σημάδεψε τον νεαρό γιατρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του my tv και στα νέα επεισόδια πρωταγωνιστής θα είναι ο Αλί, ο οποίος καθημερινά θα δίνει γενναίες μάχες στο νοσοκομείο με στόχο να γιατρεύει τους ασθενείς του. Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε και την εξέλιξη της σχέσης του με τη Ναζλί. Οι δύο νέοι παραμένουν ερωτευμένοι, ενώ καλούνται να ξεπεράσουν μαζί διάφορα προβλήματα, αλλά και καταστάσεις που παρουσιάζονται στη ζωή τους.

Επίσης, όλοι οι ήρωες θα κλονιστούν και θα καταρρακωθούν όταν η ζωή του καθηγητή Αντίλ θα βρεθεί σε κίνδυνο. Μάχη, όμως, με τη ζωή θα δώσει κάποια στιγμή και ο ίδιος ο Αλί. Μάλιστα, το γεγονός αυτό θα προκαλέσει μεγάλο φόβο και αγωνία στα αγαπημένα του πρόσωπα, πόσο μάλλον στη σύντροφo του. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στον δεύτερο κύκλο, ενώ, όπως είναι φυσικό, θα υπάρχουν και κάποιες αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που υποδυόταν την Κιβιλσίμ, δεν θα συμμετέχει. Ενώ ολοκληρώνεται και ο ρόλος της Νταλμά, τον οποίο ενσάρκωνε η Μερβέ Ντιζντάρ. Βέβαια, θα υπάρξουν και νέες αφίξεις. Οι οποίες αναμένεται να ανατρέψουν τη ζωή των ηρώων, καθώς θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά τους.