Ο Γιώργος Χριστοδούλου για τη μάχη του με το αλκοόλ – «Ένιωθα ένα μηδενικό»

Συντάκτης: Newsroom

27 Οκτωβρίου 2022 13:46

Ο Γιώργος Χριστοδούλου για τη μάχη του με το αλκοόλ - «Ένιωθα ένα μηδενικό»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για τη μάχη του με το αλκοόλ και το πώς βγήκε από αυτό το πάθος.

«Έμπλεξα με το αλκοόλ μετά από μια δύσκολη ερωτική σχέση. Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Την άλλη μέρα ξυπνούσα κι ένιωθα ένα μηδενικό. Η γυναίκα μου ήταν καταλυτικός παράγοντας για να το κόψω, ήθελα να είμαι ευτυχισμένος».

«Δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ την έκθεση, φοβόμουν την τηλεόραση. Είχα περάσει από κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν προχώρησε», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Γιώργος Χριστοδούλου: Ποια Αργυρώ; Δείτε τον Σταύρο του Σασμού και την υπέροχη οικογένειά του

Στον Σασμό ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ερωτευμένος με την Αργυρώ και κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχάσει τον Αστέρη. Στην προσωπική του ζωή όμως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο άλλης ηθοποιού με την οποία έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου παρευρέθηκε χθες στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη. Μαζί του ήταν και η γυναίκα της ζωής του, η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός Μαρία Προϊστάκη. Με την οποία έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, δύο γιους, τον Οδυσσέα και τον Κίμωνα .
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δέκα χρόνια και ο Χριστοδούλου στάζει μέλι όταν μιλάει για την πανέμορφη Μαρία του.
«Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Η Μαρία με έχει ξεμπλοκάρει σε ρόλους μου, μου έχει κάνει πρόβα και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε εκείνη. Είμαστε μαζί κι όχι ο καθένας μόνος του», έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Γιώργος Χριστοδούλου: Ποια Αργυρώ; Αυτή είναι η γυναίκα του Σταύρου από τον Σασμό
«Η δουλειά μου δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο. Κατάλαβα ότι πραγματικά ευτυχισμένο μπορεί να με κάνει η Μαρία και η οικογένειά μας. Και κοιτάζω περισσότερο προς τα εκεί».
Ο ηθοποιός μίλησε και για τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το οποίο άλλξε όλη την κοσμοθεωρία του.
«Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Ξέρεις αντιστάθηκα πριν κάνουμε το γιο μας. Έλεγα “τι θα γίνω τώρα, ένας οικογενειάρχης; Ένας τύπος που τα ρούχα του θα είναι λερωμένα με τις κρέμες και τα σάλια του μωρού και θα πηγαίνω αναμαλλιασμένος και άυπνος στην πρόβα;” Ωστόσο, εκεί βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε «ζω για το θέατρο» πήγα στο ότι «η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο». Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένειά μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο. Ελπίζω βέβαια να μη με διαψεύσει ο χρόνος».