Ο Γιώργος Λιάγκας – Ελένη Μενεγάκη: Τα παιδικά τους χρόνια

Συντάκτης: Newsroom

24 Φεβρουαρίου 2024 14:52

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, που σε ένα βαθμό συνδυάστηκαν από τη συνύπαρξή του με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία έμενε πολύ κοντά και, μάλιστα, πήγαινε στο ίδιο σχολείο στον Κολωνό.

Ο γνωστός παρουσιαστής προσυπέγραψε τις αναφορές της συναδέλφου του για το πόσο εσωστρεφείς ήταν στα παιδικά τους χρόνια, σε αντίθεση με όσα βλέπουμε τώρα στις τηλεοπτικές κάμερες και από τους δύο, λέγοντας πως έκαναν αρκετή παρέα για τρεις τάξεις στο Δημοτικό, ενώ επεσήμανε πως, φυσικά, ήταν η πιο όμορφη του σχολείου.

«Μπορεί στη δουλειά μου να είμαι φωνακλάς και να μη βάζω γλώσσα μέσα μου, αλλά ως παιδί ήμουν πολύ μοναχικός και έτσι είμαι και τώρα. Η Ελένη ήταν επίσης ένα πολύ εσωστρεφές κορίτσι. Πηγαίναμε μαζί για τρεις τάξεις στο 23ο Δημοτικό Κολωνού, μετά χαθήκαμε. Μέναμε σε διπλανές πολυκατοικίες, ήμασταν δύο παιδάκια μόνα τους ουσιαστικά λόγω της εσωστρέφειάς μας. Δίναμε ραντεβού στη γωνία και περπατούσαμε 15 λεπτά, για να πάμε στο σχολείο. Η Ελένη ήταν φυσικά η πιο όμορφη του σχολείου», ανέφερε ο Λιάγκας.