Ο Γιώργος Μαυρίδης επισκέπτεται τα «Αδεσποτούλια της Ξάνθης»

6 Φεβρουαρίου 2022 20:00

Ο Γιώργος Μαυρίδης και το «INTO YOUR HEART», αυτή τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα στο OPEN, ανακαινίζουν το καταφύγιο της φιλοζωικής οργάνωσης για ανάπηρα σκυλιά, «Αδεσποτούλια Ξάνθης». 

  Όλα ξεκίνησαν από την «Τσίχλα», το κουταβάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα από τους ανθρώπους, αλλά υιοθετήθηκε από τον Γιώργο Μαυρίδη και πλέον βιώνει μία ζωή με πολλή αγάπη και φροντίδα. Με αφορμή την ιστορία της «Τσίχλας», ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του «INTO YOUR HEART» επισκέπτονται «το σπίτι των αγγέλων», το καταφύγιο της φιλοζωικής οργάνωσης για ανάπηρα σκυλιά «Αδεσποτούλια Ξάνθης».

Εκεί βλέπουν από κοντά τις ανάγκες που έχουν τα αδέσποτα ζώα και μιλάνε με τους εθελοντές που τρέχουν νυχθημερόν για να καταφέρουν να φροντίσουν τα ζώα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ιστορίες των εθελοντών αποτυπώνουν πόσο δύσκολο και επίπονο είναι να προσπαθείς να προσφέρεις μια καλύτερη ζωή στα αδέσποτα ζώα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και το «INTO YOUR HEART» πιάνουν αμέσως δουλειά και αρχίζουν τις εργασίες ανακαίνισης του καταφυγίου. Όλα γίνονται σαν καινούργια, έτσι ώστε να βοηθηθούν και οι εθελοντές, αλλά κυρίως τα ζώα τα οποία αξίζουν να ζουν στις καλύτερες συνθήκες, μακριά από τον δρόμο και τους κινδύνους που αυτός εγκυμονεί. Η «Τσίχλα», φυσικά, δίνει τον ρυθμό και το αποτέλεσμα δικαιώνει όλη την ομάδα.