Ο Γιώργος Μαζωνάκης μεταμορφώθηκε σε Βουγιουκλάκη και μιλάει για το τσιγάρο

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιανουαρίου 2023 14:30

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μεταμορφώθηκε σε Βουγιουκλάκη και μιλάει για το τσιγάρο

Ο λαϊκός τραγουδιστής, αυτή τη φορά ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram ένα διαφορικό βίντεο από τα άλλα.

Χωρισμένο σε δύο μέρη, το κλιπ έχει να κάνει με το τσιγάρο και πιθανότατα το κάπνιμα, μέσω μίας σύντομης αναφοράς του τραγουδιστή στο κατά πόσο είναι επίκαιρο το ζήτημα.

Εκτός από τον τραγουδιστή, στο βίντεο πρωταγωνιστεί και η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μία από τις συνεντεύξεις της, όπου μιλά για το αίσιο τέλος μιας υπόθεσης που «την ταλαιπώρησε πολύ». Αυτό είναι το πρώτο μέρος του κλιπ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Μαζωνάκης προσπαθεί να αναπαραστήσει την ίδια σκηνή, ντυμένος με παρόμοια ρούχα και φορώντας περούκα και γυαλιά, προκειμένου να μοιάσει στην ηθοποιό.

Στην προσπάθειά του να θυμίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλάζει τη φωνή του και επαναλαμβάνει τα όσα λέει εκείνη στο πρώτο μέρος του βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Το τσιγάρο… πάντα επίκαιρο! Τώρα και τότε… στους κινηματογράφους από τις 32 του Φλεβάρη».

Δεν είναι ξεκάθαρο, αν ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε σκοπό να περάσει κάποιο μήνυμα στους ακολούθους του ή απλά να τους διασκεδάσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε σαν… λαγός στα κοινωνικά δίκτυα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προκάλεσε αίσθηση για μία ακόμη φορά μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες μοιάζει να έχει αυτιά λαγού!

Συγκεκριμένα, στάθηκε μπροστά από έναν μαύρο ανεμιστήρα οροφής και χρησιμοποίησε τα φτερά που εξείχαν, ως… αυτιά λαγού και έκανε διάφορους μορφασμούς.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πάει ο λαγός να πιει νερό…».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρέθηκαν πρόσφατα στο μεγαλύτερο μαγείρεμα ανθρωπιάς για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Μαζωνάκης μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βρέθηκαν στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του δήμου.

Στον Πειραιά, σε μία περιοχή σύμβολο τόσο για τον Μαζωνάκη όσο και για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαζεύτηκε πλήθος κόσμου ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.

Ο Μαζωνάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο του Πολυχρονόπουλου, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαγείρεψε, μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά στον κόσμο και φυσικά τραγούδησε τις επιτυχίες του.

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια» τόνισε ο Μαζωνάκης.

Παλαιότερα, ο τραγουδιστής μπήκε στο μετρό και πήγε στον Πειραιά, στην παλιά του γειτονιά!

O Μαζωνάκης, ο οποίος έχει ερμηνεύσει το κομμάτι «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», έκανε πράξη τους στίχους του και πήγε μια βόλτα στον Πειραιά χρησιμοποιώντας το μετρό.

Επιβιβάστηκε στον συρμό στον σταθμό του Συντάγματος -φορώντας μάσκα προστασίας- και κατέβηκε στον Πειραιά. Στη συνέχεια περπάτησε στην Πλατεία Θεάτρου, με τη συνοδεία του να καταγράφει τις αντιδράσεις των περαστικών που τον συναντούσαν.

Πολλοί τον χαιρέτισαν και του μίλησαν, ενώ κάποιοι ζήτησαν να βγουν φωτογραφία μαζί του.Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν άνετος και με χιούμορ και συνομίλησε με τους έκπληκτους επιβάτες του μετρό αλλά και με τους ανθρώπους στον δρόμο που τον αναγνώριζαν.

Μέσα στον συρμό, έβγαλε selfie με έναν νεαρό, μίλησε με κόσμο και βγαίνοντας μια κυρία του ζήτησε αυτόγραφο.

Αυτή που έκλεψε πάντως τις εντυπώσεις ήταν μια κοπέλα που του έστελνε φιλάκια από μακριά και σήκωσε τη γούνα της, φωνάζοντας: «Για σένα πήρα τη γούνα, για να σου μοιάζω»!