Ο Γιώργος Παρτσαλάκης για το πάθος του με τον τζόγο: «Χάνεις την ανθρωπιά σου»

Συντάκτης: Newsroom

31 Οκτωβρίου 2022 15:09

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης για το πάθος του με τον τζόγο: «Χάνεις την ανθρωπιά σου»

Στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, αλλά και το πάθος που είχε παλιά με τον τζόγο.

«Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφορικά με τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς.

«Έχω κάνεις τρεις γάμους και αποφάσισα λόγω συνθηκών να μείνω μόνος. Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος. Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25ρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω».

«Έχω δυο παιδιά τα οποία είναι 23 και 33 ετών. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά τους. Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου. Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό.

Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο. Σήμερα το μοναδικό μου πάθος είναι οι γιοι μου. Είπα στον μεγάλο μου γιο να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μου. Ο μικρός μου γιος μου είπε “Θέλω να γινώ ηθοποιός κινηματογράφου, όχι αυτές τις αηδίες που κάνεις εσύ”. Οι γιοι μου με καταλαβαίνουν πλέον ως άντρα, όχι μόνο ως πατέρα. Καταλαβαίνουν πως περνούσα, γιατί το περνούν».

Σχετικά με την παραμονή του στην Κύπρο ανέφερε: «Τελειώνοντας την εργασία μου στην Κύπρο, ο Γιώργος Παρτσαλάκης χαιρετά και πηγαίνει στην Κρήτη».