Ο γιος των Μπέκαμ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα

Δημοσιεύθηκε: 12 Νοεμβρίου 2019 19:08
Ο γιος των Μπέκαμ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα

Ζωηρός βγήκε ο μεγαλύτερος γιος των Μπέκαμ και φαίνεται ότι του αρέσει να παίζει ερωτικά παιχνίδια με τις γυναίκες φέρνοντας τους γονείς του σε πολύ δύσκολη θέση…
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είχε μυστικό ειδύλλιο με τη Λότι Μος, λίγο προτού ξεκινήσει να βγαίνει με τη Χάνα Κρος. Ο μεγαλύτερος γιος των Μπέκαμ, που έχει ήδη συνδεθεί με τρεις διαφορετικές γυναίκες μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Κρος, φέρεται ότι φέρνει σε «δύσκολη θέση» τους γονείς του, που «ανησυχούν για τη φήμη τους».

Μπέκαμ
Πηγή της «Sun of Sunday» αναφέρει ότι ειδικά η πληροφορία για ειδύλλιο του 20χρονου με την 21χρονη ετεροθαλή αδελφή της Κέιτ Μος τούς ενόχλησε ιδιαίτερα. «Η ιδέα ενός κοριτσιού που κάθεται και μιλάει για τη σχέση του με τον γιόκα τους είναι βασικά από τους χειρότερους εφιάλτες του Ντέιβιντ και της Βικτόρια». «Είναι λίγο ντροπιαστικό» πρόσθεσε.
Η Λότι, η οποία είναι φίλη εδώ και χρόνια με τον Μπρούκλιν, φέρεται ότι ξεκαθάρισε πως αυτό που έπαιξε ανάμεσά τους δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αφού συνδέθηκε με τον Μπρούκλιν, το μοντέλο φέρεται ότι απέκτησε φιλική σχέση με την τελευταία επίσημη κοπέλα του, τη Χάνα. Αυτά τα ερωτικά μπερδέματα μεταξύ φίλων και γνωστών, που μάλλον είναι πολύ συνηθισμένα σε αυτές τις ηλικίες, φέρνουν σε δύσκολη θέση τους γονείς Μπέκαμ και σε κοινωνικό επίπεδο, αφού συναναστρέφονται την Κέιτ Μος, αδελφή της Λότι.

Μπέκαμ
Ο Μπρούκλιν ωστόσο δεν φαίνεται να κολλάει σε τέτοιες τυπικότητες ούτε και σε ηλικίες. Τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε η φήμη ότι βγαίνει με την ηθοποιό Φέμπε Τόρανς, που είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερή του και έχει δουλέψει ως σωσίας της μητέρας του στο παρελθόν.