Γιος Μάνου Χατζιδάκι: Η απάντησή του στον Αλέξη Κούγια

15 Μαΐου 2022 23:52

Στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον πατέρα του Μάνο Χατζηδάκι, απάντησε μέσα από το διαδίκτυο, ο γιος του Γιώργος, μέσα από ένα κείμενο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε μία μικρή αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η απάντηση του γιου του μοναδικού Μάνου Χατζιδάκι:

«Στη συκοφαντική και αήθη αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του και αποτελεί ύβρι, σας παραθέτω ως απάντηση ένα κείμενο του», έγραψε ο Γιώργος Χατζιδάκις. Το κείμενο είναι το εξής:

«Οι “χοίροι” είναι ζώα που αρέσκονται να ζουν μες την ακαθαρσία και να κυκλοφορούν μέσα σ’ αυτήν με άνεση και φιλαρέσκεια. Αγνοούν όλους τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και δημιουργούν μιαν αποπνικτική ατμόσφαιρα για όσους έχουν την ατυχία να ζουν κοντά σε χοιροστάσια, ακόμη και σε απόσταση απ’ αυτά. Και οι “χοίροι’’, ως γνωστόν, επέστρεψαν και ζούνε πλέον μες τις πολιτείες. Φαίνεται πως τους θελήσαμε, τους νοσταλγήσαμε. Κι έτσι επιστρέψανε και θα μας συντροφεύουν δια παντός. Αυτά περί “χοίρων” και δεν θα επανέλθουμε.»