Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου , Ανδρέας κάνει το ντεμπούτο του στο τραγούδι

25 Μαρτίου 2021 12:29

Στα χνάρια του πατέρα του βαδίσει ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας, ο οποίος κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι. Ο νεαρός τραγουδιστής που εκτός από το ταλέντο του στην  μουσική είναι και αρκετά γοητευτικός, ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία, έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία, κάνει επιτυχημένες live εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και με το πρώτο του τραγούδι μας δείχνει πως ήρθε… και θα μείνει.

To κομμάτι λέγεται «Κάθε Μέρα», είναι «φρέσκο» και ρυθμικό και μάλιστα είναι σε μουσική τους στίχους του Στέλιου Ρόκκου.

Το «Κάθε Μέρα» συνοδεύεται από ένα ρομαντικό music video, γυρισμένο στη σκιά της Ακρόπολης, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Ρόκκου και Μιχαήλ Μαυρομουστάκου.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας  είναι ο δευτερότοκος γιος του Στέλιου Ρόκκου ο οποίος ζούσε μόνιμα στη Κύπρο από τότε που η μητέρα του, Πωλίνα χώρισε οριστικά με τον πατέρα του. Αν και είχε πάει στο μουσικό ταλέντο σόου της Κύπρου “Your Song”  δεν είχε καταφέρει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και έπειτα ασχολήθηκε επαγγελματικά σε διάφορες live εμφανίσεις, δείχνοντας το ταλέντο του και ξεκρινόταν την δική του πορεία στην μουσική.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν μόλις δύο χρονών και αν και πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν, εντούτοις εκείνος δεν σταματούσε να παίρνει τηλέφωνο να θέλει να με ακούει, να μιλάμε και να μου κάνει τα εισιτήρια για να πηγαίνω κοντά του, πότε στην Αθήνα και πότε στην πανέμορφη Λήμνο», έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του στο ShowTime-cy.