Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πετάει το μπαλάκι στη Ζήνα Κουτσελίνη για το αν τελικά θα την δούμε στην εκπομπή του

Δημοσιεύθηκε: 02/10/2020 11:23
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πετάει το μπαλάκι στη Ζήνα Κουτσελίνη για το αν τελικά θα την δούμε στην εκπομπή του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερά της Κατερίνας Καινούργιου και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με το αν τελικά θα δούμε την συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή του

«Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι. Δεν ξέρω αν τη δούμε τελικά αυτό έχει να κάνει με τη Ζήνα. Θέλησε να μπει στο δωμάτιο με τα κορίτσια (Σφήκες). Εκεί μέσα σε εκείνο το δωμάτιο κάποια πράγματα κάποιοι άνθρωποι μπορούν να τα αντέξουν και κάποιοι όχι. Εγώ έχω κόψει πράγματα από ανθρώπους που αυτούς δεν τους πείραζε να τα κόψουν κι εγώ δεν ήθελα να βγούνε.Το ζήτημα είναι πόσο το σηκώνει ο καθένας αυτά που θα πούνε τα παιδιά. Έχουν ειπωθεί πολύ πιο σκληρά πράγματα και κάποιους δεν τους πείραξε αλλά η ψυχολογία του κάθε ανθρώπου λειτουργεί διαφορετικά.»

«Πάντως κανείς δεν μπαίνει με το ζόρι κι αν ακουστούν πράγματα που δεν πρέπει, τα κόβουμε. Δύο χρόνια με τα αγόρια και τώρα με τα κορίτσια δεν έχει υπάρξει αυτό. Τα αγόρια έλεγαν πολύ πιο σκληρά πράγματα. Δε θέλω να υποτιμήσω αυτό που ένιωσε και θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα κορίτσια σε πολλά πράγματα. Επειδή είναι μαγνητοσκοπημένο, ποτέ δεν θα εκθέταμε κάποιον που δε θέλει. Έχω μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση με την Ζήνα την ξέρω χρόνια. Έχουμε μιλήσει δέκα φορές από τότε. Αν ξαναέρθει θα κάνουμε ωραία συζήτηση, όπως πάντα.»

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT