Ο Γρηγόρης Πετράκος δηλώνει δημόσια αρνητής της μάσκας και επιτίθεται με προσβολές σε δημοσιογράφο που έχει αντίθετη άποψη!

Δημοσιεύθηκε: 10/10/2020 12:37
Ο Γρηγόρης Πετράκος δηλώνει δημόσια αρνητής της μάσκας και επιτίθεται με προσβολές σε δημοσιογράφο που έχει αντίθετη άποψη!

Μία άνευ προηγουμένου επίθεση εξαπέλυσε ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος στον δημοσιογράφο  Σωτηρη Καραμιντζα. Ο πρώην παίκτης Reality προσπάθησε να ταυτίσει τον θάνατο του 9χρονου μαθητή από παθολογικά αίτια με τις αβάσιμα επιστημονικές επιπτώσεις που προκαλεί η μάσκα στα παιδιά προσπαθώντας με έναν άστοχο τρόπο να συνδυάσει τα δύο γεγονότα.

Ο δημοσιογράφος απάντησε δημόσια κάτω από την ανάρτηση του τραγουδιστή λέγοντας πως η η ανάρτηση του προσβάλλει όχι μόνο την οικογένειά του νεκρού παιδιού αλλά  και το ίδιο νεκρό παιδί αφού τα δύο γεγονότα δεν συνδυάζονται μεταξύ τους και ότι ο θάνατος του εννιάχρονου δεν έχει καμία σχέση με την προστατευτική μάσκα λόγω κορονοϊού.

Ο τραγουδιστής νιώθοντας ενοχλημένος με την ανάρτηση του δημοσιογράφου απάντησε με ειρωνεία και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς λέγοντάς του «Πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι νομίζω έρχομαι»

Με τον δημοσιογράφο να απαντά «Μπα δεν νομίζω να έρθεις ακόμα περιμένεις το αεροπλάνο να σε ψεκάσει». Ενώ συνέχισε αναρτώντας το ρεπορτάζ από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που πιστοποιεί ότι ο 9χρονος δεν πέθανε από επιπλοκή που προκλήθηκε από την χρήση μάσκας αλλά από παθολογικά αίτια.

Ο Γρηγόρης Πετράκος στον δημόσιο διάλογο στο προφίλ του στο facebook συνέχισε να προσβάλει αλλά και να ειρωνεύεται τον δημοσιογράφο

Ενώ η συζήτηση προχώρησε σε προσωπικές προσβολές από τη μεριά του τραγουδιστή με τον δημοσιογράφο να του απαντάει στον ίδιο τόνο

Πάντως είναι γεγονός ότι μέσα από τις αναρτήσεις στο  facebook o Γρηγόρης Πετράκος  είναι έντονα πολέμιος της μάσκας ανοιχτά αρνητής της ενώ μιλάει για φασισμό  στον τρόπο χρήσης της.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT