Ο Ίαν Μάρεϊ ΜακΚέλεν κατά του κορονοιού και υπέρ του εμβολίου

Δημοσιεύθηκε: 20 Απριλίου 2021 23:00
Ο Ίαν Μάρεϊ ΜακΚέλεν κατά του κορονοιού και υπέρ του εμβολίου

Ο Σερ Ίαν  ΜακΚέλεν μίλησε στην Daily Telegraph και δήλωσε ότι, «η πανδημία του κορωνοϊού «έχει στερήσει» στους μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς, τη δυνατότητα να παίξουν».

Καθώς τα θέατρα αναμένεται ν’ ανοίξουν ξανά τους επόμενους μήνες στη Μεγάλη Βρετανία, ο 82χρονος ηθοποιός επιστρέφει στην σκηνή με την παράσταση «Άμλετ», μία προσαρμογή του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Ο Βρετανός ηθοποιός είπε ότι «οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ηθοποιοί έχουν ιδιαιτέρως πληγεί από την πανδημία. Αυτό το έτος ήταν πολύ δύσκολο. Το ίδιο θα έλεγαν και οι συνάδελφοί ηθοποιοί, Μάγκι Σμιθ (Maggie Smith) και Τζούντι Ντεντς (Judi Dench). Η σκέψη της μη εργασίας είναι τρομακτική» και συνέχισε: «επειδή πλησιάζουμε προς το τέλος της ζωής μας η στέρηση της δουλειάς είναι πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς».

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και δήλωσε ότι νιώθει «ευφορία», αλλά και «τυχερός». Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, στη Μεγάλη Βρετανία, τα θέατρα ενδέχεται ν’ ανοίξουν, με αυστηρά μέτρα και κοινωνικές αποστάσεις, από τις 17 Μαΐου.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT