Ο Ήλιος διασταυρώνεται με τον Ποσειδώνα και προάγει τις κοινωνικές συναναστροφές

Δημοσιεύθηκε: 12 Νοεμβρίου 2021 07:45
Ο Ήλιος διασταυρώνεται με τον Ποσειδώνα και προάγει τις κοινωνικές συναναστροφές

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κι αυτή είναι μία θετική όψη. Τα χαρακτηριστικά θα είναι κοινωνικότητα, συγκατάβαση, συναισθηματική κατανόηση.

Ο Ήλιος διασταυρώνεται με τον Ποσειδώνα και προάγει τις κοινωνικές συναναστροφές.

Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές, ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι ευχάριστα, με χαλαρότητα θα γίνει η ανταλλαγή απόψεων.

Στον αισθηματικό τομέα άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις, φεύγει ο εγωισμός και το επίμονο πείσμα. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά να συνεννοηθούν και να πάρουν από κοινού αποφάσεις. Ο αισιόδοξος τρόπο σκέψης θα βοηθήσει να γίνουν όνειρα και νέα σχέδια.

Advertisement

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συμπόνια, έντονος συναισθηματισμός, διαίσθηση και ένστικτο. Η φαντασία θα έχει έκταση, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να καταφύγουν στις ονειροπολήσεις. Κάποιοι ίσως να βρουν διέξοδο σε νοητούς κόσμους. Προσοχή στις υπερβολές. Απαραίτητο θα είναι να υπάρχει προσγείωση στην πραγματικότητα για να μπορέσουν να δοθούν λύσεις ή για να τακτοποιηθούν ζητήματα που δημιουργούν άγχος.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικά και ευχάριστα. Στις συζητήσεις δεν αποκλείεται να ακουστούν λόγια εξομολογητικά.

e-zwdia.gr

Advertisement