Ο Ήλιος κινείται στην τελευταία μοίρα του Κριού κι ευνοεί πρωτοβουλίες και δράσεις

19 Απριλίου 2022 07:45

Ο Ήλιος κινείται στην τελευταία μοίρα του Κριού και ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε δράσεις και πρωτοβουλίες. Οι συνθήκες ευνοούν τόσο το επαγγελματικό όσο  και το προσωπικό επίπεδο

Ο Ήλιος κινείται στην τελευταία μοίρα του Κριού κι ευνοεί πρωτοβουλίες και δράσεις.

Γεγονός είναι ότι η μέρα είναι ιδανική για να νέα βήματα και αποφάσεις. Που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Έχουμε την δυνατότητα για την αξιοποίηση προτάσεων. Αρκεί να περιορίσουμε τον αυθορμητισμό και την απερισκεψία. Παράλληλα η έντονη κοινωνικότητα μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που εκτιμούν κατάλληλα την γοητεία μας. Βοηθητικά λειτουργεί και η σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη που ευνοεί τις παρέες. Αφού διασκέδαση, πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα είναι στο προσκήνιο. Θετική σκέψη και αποφασιστικότητα ξεπερνούν όλα πιθανά εμπόδια. Και παράλληλα να ξεφύγουμε από την ένταση και να δώσουμε βάρος σε μελλοντικούς στόχους και την εξέλιξή μας. Επιπλέον πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον παίρνουν θέση δίπλα μας για  την καλή παρέα μας.

Έχουμε την δυνατότητα για ανταλλαγή απόψεων με πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό

Ενώ γνωρίζουμε στιγμές διασκέδασης και συζητήσεις που μας προσφέρουν απόλυτη διασκέδαση. Βέβαια στα θέματα γνώσεων έχουμε την αντίληψη μέσα από ποια αντικείμενα μπορούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Και να αλλάξουμε την προσωπική μας κοσμοθεωρία. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε κόλακες. Η προσωπική αφέλεια ή αμέλεια ας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Επίσης είναι εύκολο να αφήσουμε στο περιθώριο υποχρεώσεις και ευθύνες.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύες

Αυξάνει τον εκνευρισμό και τον παρορμητισμό στη συμπεριφορά μας. Προτιμότερο είναι να μην φτάσουμε σε δογματικές και φανατικές συμπεριφορές. Οι γύρω μας τρομάζουν και μπορεί να προκαλέσουν έντονες κόντρες και καυγάδες. Φυσικά είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συζητήσεις επαγγελματικής και νομικής φύσεως. Πιθανόν είναι να μπλέξουμε σε διαξιφισμούς που δεν θα σταθούν εμπόδιο για την καριέρα μας.

myastro