Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο στο θερινό ηλιοστάσιο και βάζει στο επίκεντρο την οικογένεια

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 07:45

Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο σηματοδοτώντας το θερινό ηλιοστάσιο. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού έχουν τον πρώτο λόγο σε προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.

Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και βάσει σε προτεραιότητα τα οικογενειακά θέματα. Το θερινό ηλιοστάσιο είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και μας δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο προς το φως. Παράλληλα το ζώδιο του καρκίνου μας δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθούμε στην οικογένεια. Και να ασχοληθούμε με ζητήματα που την απασχολούν έντονα. Ο συναισθηματισμός εντείνεται καθώς αποζητούμε την τρυφερότητα και την ζεστασιά των δικών μας ανθρώπων. Καταστάσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν. Προκαλώντας πολλές φορές κυκλοθυμία και αναστάτωση.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Και να επικεντρωθούμε σε λύσεις που μπορούν να μας απαλλάξουν από άγχη και ανασφάλειες. Εξελίξεις δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας. Καθώς οι συνθήκες ευνοούν αγοραπωλησίες και μετακομίσεις. Η συγκατοίκηση με το ταίρι μας, η αλλαγή κατοικίας ευνοούνται σημαντικά. Αφού μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα νέο και καθοριστικό κύκλο στη ζωή μας.

Η Σελήνη μέχρι νωρίς το πρωί βρίσκεται στους Ιχθύες και το εξάγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με την Αφροδίτη από τον Ταύρο ενισχύει το πάθος και τον ερωτισμό στις σχέσεις

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τα ξημερώματα καθώς ο Ήλιος από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη. Οδηγώντας σε εκνευρισμό και αναστάτωση που εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Κριό ενισχύοντας την ανάγκη να πάρουν πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα μας απασχολήσουν. Καθώς επιδιώκουμε να πάρουμε αποφάσεις και να πραγματοποιήσουμε επιλογές που θα μας εκπλήξουν. Η σύνοδός της με τον Δία το απόγευμα αυξάνει το κέφι και την αισιοδοξία. Σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σας ενθουσιάσουν. Και θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εμάς.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους. Δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μας κεντρίζουν την προσοχή. Παρέες και προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις εκτοξεύουν την κοινωνικότητα και την διάθεση μας στα ύψη.

myastro