Ο ημιτελικός του πολωνικού “Next Top Model” στην Ελλάδα! Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα θα είναι guest κριτής;

27 Οκτωβρίου 2020 17:00

Το πολωνικό «Next Top Model» και συγκεκριμένα ο ημιτελικός, γυρίζεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Η κάμερα του «Πρωινού» βρέθηκε στα γυρίσματα και συνάντησε τη Τόνια Φουσέκη, η οποία αποκάλυψε πως θα είναι guest κριτής, όπως ο Δημήτρης Σκουλός.

«Θα γυρίσουν δύο ή τρία επεισόδια από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο δικό μας Athens Xclusive Designers Week. Το συζητάμε και το οργανώνουμε εδώ και τρεις μήνες. Είναι ένα γκρουπ 55 ατόμων που έχουν έρθει. Μια καταπληκτική παραγωγή. Μένουν 15 μέρες στην Ελλάδα και συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες του Fashion Week.

«Έκανε και ο κύριος Σκουλός κάποια γυρίσματα μαζί τους και μια φωτογράφιση. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από το ελληνικό Next Top Model. Αυτό που βλέπω και μου αρέσει είναι πως είναι πολύ αυστηροί με τα μοντέλα. Είναι ίσως λίγο πιο αυστηροί από τους δικούς μας κριτές.

Είμαστε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης όπου γίνεται ο ημιτελικός. Χθες είχαν πάει στην Ύδρα και έκαναν μια φωτογράφιση εκεί. Διαφημίζουν και την Ελλάδα μας. Σήμερα κρίνουμε τη χθεσινή φωτογράφιση και την παρουσία των μοντέλων στο Fashion Week. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Στον ημιτελικό θα φύγουν μάλλον τρία μοντέλα», εξήγησε η Τόνια Φουσέκη.