Ο Ιούνιος θα μπει με το δεξί γι’ αυτά τα 3 ζώδια

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 20:15

Ο Ιούνιος θα μπει με το δεξί γι' αυτά τα 3 ζώδια

Ο Ιούνιος βρίσκεται στην πόρτα μας και θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή των 12 ζωδίων. Όμως 3 ζώδια θα δουν την τύχη να τα κυνηγά στην κυριολεξία

Ο Ιούνιος μπαίνει με το δεξί για τους Ταύρους, τους Διδύμους και τους Τοξότες. Και θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή που θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ταύρος

Ό,τι κι αν έγινε τον Μάιο, ο Ιούνιος είναι ο μήνας σου, είτε έχεις κάνει μια μεγάλη κίνηση όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, είτε έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να πας τη σχέση σου στο επόμενο βήμα. Η Σελήνη, η οποία θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία, ακριβώς στην κορυφή δηλαδή, υποστηρίζει πλήρως κάθε σας πρόθεση. Ταύρε, έκανες κάθε σωστό βήμα με το άλλο σου μισό και τώρα αυτό το άτομο θα κάνει τα πάντα για να σου δώσει να καταλάβεις πως θέλει να σε φροντίζει για μια ζωή. Για τους ελεύθερους Ταύρους, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, αφού τα άστρα ευνοούν και ο Ιούνιος είναι ο μήνας που μπορείς να ξεκινήσεις μια σχέση που θα σου δίνει όλα όσα ζητάς.

Δίδυμος

Το τρίγωνο της Σελήνης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος στους Διδύμους σίγουρα προσθέτουν έξτρα χρυσόσκονη στις σχέσεις. Μετά τις 16 του μήνα, εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο θα κάνετε κοινά σχέδια. Όσο για εσάς τους singles, τα άστρα έχουν φροντίσει. Πρόκειται να δεθείτε συναισθηματικά με ένα πρόσωπο και η σχέση αυτή θα έχει τις καλύτερες προοπτικές.

Τοξότης

Ανάμεσα σε όλες τις διελεύσεις του Δία που έρχονται κατά τη διάρκεια του μήνα, θα είστε στο στοιχείο σας. Και αυτό σημαίνει ότι όλα τα μεγάλα σας όνειρα έχουν «καλομαγειρευτεί» και είναι τώρα η στιγμή να τα απολαύσετε. Ο Ιούνιος κρύβει εκπλήξεις για σένα Τοξότη, καθώς φαίνεται ότι η σχέση σου θα ενδυναμωθεί. Η δουλειά που έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες με τον άνθρωπό σου θα βρει ανταπόκριση και ετοιμάσου να χτίσεις θεμέλια για μια παντοτινή αγάπη. Όσο για εσένα Τοξότη που είσαι μόνος σου αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς τον Ιούνιο. Η αγάπη καραδοκεί και περιμένει να σου κερδίσει την καρδιά.