Ο.. «καπετάν Σάκης» και η οικογενειακή απόδραση με σκάφος πολυτελείας

Δημοσιεύθηκε: 18/10/2020 15:20
Ο.. «καπετάν Σάκης» και η οικογενειακή απόδραση με σκάφος πολυτελείας

Η αγάπη του ευτυχισμένου ζευγαριού για τη θάλασσα είναι γνωστή.

Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη και ειδικά για την οικογένεια Ρουβά συνεχίζεται εν πλω. Το μεσημέρι της Κυριακής 4 Οκτωβρίου, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας, έφτασαν στο λιμάνι της Ραφήνας από μια μίνι απόδρασή τους σε κοντινά νησιά για τριήμερο.

Το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα σκάφος και μάλιστα ο Σάκης είχε δίπλα του και έναν εκπαιδευτή, ο οποίος τον καθοδηγούσε σε ό,τι αφορά το μάζεμα των πανιών αλλά και το δέσιμο στο λιμάνι.
Η οικογένεια διαθέτει φουσκωτό, ωστόσο νοικιάζει πάντα σκάφος για τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, απλώς αυτή τη φορά ο γνωστός τραγουδιστής έδειξε ενθουσιασμένος και πόσταρε και σχετικό βίντεο στο Instagram αναφερόμενος στα συγκεκριμένα πανιά που είχε το ιστιοπλοϊκό τους.

Φέτος το καλοκαίρι ο Σάκης, απαλλαγμένος από εμφανίσεις εξαιτίας της πανδημίας, πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα με την οικογένειά του μέσα στη θάλασσα παρά στη στεριά.

Τα βίντεο που πόσταραν τόσο ο ίδιος όσο και η Κάτια από τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα και τα άλλα νησιά που επισκέφτηκαν ήταν το λιγότερο ξεσηκωτικά – ειδικά εκείνο που δείχνει τον Σάκη να σηκώνεται αγουροξυπνημένος από την καμπίνα του σκάφους και να βουτάει κατευθείαν στη θάλασσα.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να ξυπνάς το πρωί, να ανοίγεις τα μάτια σου και να κάνεις βουτιά στη θάλασσα», έγραφε στην ανάρτησή του.

Πολλές φορές είχε μαζί του στο τιμόνι του σκάφους και τον γιο του Αλέξανδρο, ενώ και η Κάτια έχει εκπαιδευτεί για να βοηθά τον «καπετάν Σάκη», που ως γνήσιος νησιώτης λατρεύει τις θαλάσσιες εξορμήσεις, με αποτέλεσμα οι φίλοι του να τον αποκαλούν «θαλασσόλυκο».

Ο 49χρονος τραγουδιστής μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι ένα από τα πρώτα τους ραντεβού σημαδεύτηκε από ένα περιπετειώδες ταξίδι με το φουσκωτό που μόλις είχε αγοράσει.

«Ξεκινήσαμε για Μήλο, αλλά επειδή φυσούσε πολύ και μας πήρε η νύχτα και δέσαμε βράδυ στην Κύθνο. Εκεί, επειδή είχε πολύ κύμα και παρόλο που είχα πει στην Κάτια να προσέχει, σκύβοντας να πάρει τα γυαλιά της, χτύπησε άσχημα το κεφάλι της. Την επομένη φύγαμε για Μήλο και θα δέναμε στον Αδάμαντα, κοντά στο σπίτι ενός φίλου. Μόλις δέσαμε στο λιμάνι, πέρασε ένα μεγάλο σκάφος με ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πετάξει όλα τα ιστιοπλοϊκά και το δικό μας φουσκωτό στον ντόκο. Ευτυχώς ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και όλα αυτά δεν μας πτόησαν», ανέφερε.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.