Ο Κάρολος «έκοψε» τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν από τη στέψη!

Συντάκτης: Newsroom

12 Μαρτίου 2023 12:19

Ο Κάρολος «έκοψε» τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν από τη στέψη!

Τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν προσκληθεί στη στέψη, αλλά τα εγγόνια της βασίλισσας αναμένεται να προσκληθούν σε επίσημο ρόλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν προσκληθεί και αναμένεται να είναι στην εκδήλωση της 6ης Μαΐου, αλλά πολλά μέλη της οικογένειας λένε κατ’ ιδίαν σε φίλους ότι είναι ψύχραιμοι απέναντί τους.

Οι λόγοι του αποκλεισμού των παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν

Τα παιδιά των Sussexes θεωρούνται από τους αξιωματούχους του παλατιού πολύ μικρά για να παρευρεθούν στην τελετή στο Αβαείο του Westminster, αλλά το ζευγάρι είναι πιθανό να περάσει μέρος της ημέρας με τον Archie, ο οποίος γίνεται τεσσάρων ετών στις 6 Μαΐου, και τη Lilibet, που τώρα ονομάζονται πρίγκιπας και πριγκίπισσα.

Αλλά είτε έχουν την επιθυμία να τα είτε όχι η απόφαση του παλατιού να τα αποκλείσει είναι πιθανό να πυροδοτήσει εκ νέου εντάσεις.

Προς το παρόν αναμένεται ότι ο πρίγκιπας Γεώργιος, εννέα ετών, και η αδελφή του πριγκίπισσα Σαρλότ, η οποία θα γίνει οκτώ, θα παραστούν – καθώς ο μελλοντικός βασιλιάς αναμένεται να διαδραματίσει επίσημο ρόλο.

Η απόφαση για το αν θα φέρουν ή όχι τον πρίγκιπα Λούη, ο οποίος θα γίνει πέντε ετών τον Απρίλιο, φέρεται να «μελετάται» από το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας. Ωστόσο, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του, αναφέρει η Sunday Telegraph.

Τα εγγόνια της Καμίλα αναμένεται να παρευρεθούν στη στέψη της γιαγιάς και του θετού παππού τους και να έχουν επίσημο ρόλο.

Ο γιος της βασίλισσας προξένου Τομ Πάρκερ Μπόουλς έχει δύο παιδιά, 15 και 13 ετών, και η κόρη της Λόρα Λόπες έχει δίδυμα 13 ετών.

Ωστόσο, μια πηγή του παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε στους Sunday Times ότι θα ήταν «εντελώς ανάρμοστο» να γίνονται συζητήσεις για ρόλους στα εγγόνια της βασίλισσας και όχι στα εγγόνια του συζύγου της.

https://twitter.com/jasonleo83/status/1634803920450228226?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1634803920450228226%7Ctwgr%5Eb0f680c8a798a2ce37dff81f5bbf047cb8f5fe92%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1348920%2Fkarolos-me-to-proshima-einai-polu-mikra-o-vasilias-ekopse-ta-paidia-tou-hari-apo-ti-stepsi%2F

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στην επίσημη εμφάνιση στο μπαλκόνι καθώς πολλά μέλη της οικογένειας δεν επιθυμούν να συναναστραφούν με το ζευγάρι.

Ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε: «Θα τους αντιμετωπίσουν με ψυχρότητα πάρα πολλοί συγγενείς. Πολλοί από την οικογένεια απλά δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί τους. Αν πρέπει να τους δουν στη στέψη, τότε ας είναι, αλλά δεν θέλουν να συναναστραφούν μαζί τους».