Ο κορονοιός έγινε viral παιχνίδι στο twitter

Δημοσιεύθηκε: 27 Ιανουαρίου 2021 21:45
Ο κορονοιός έγινε viral παιχνίδι στο twitter

Όταν η ζωή γίνεται παιχνίδι τότε δεν μπορεί παρά να ταυτιστεί ο κόσμος με τον ήρωα και να γίνει viral. Μπορεί να ζούμε όλοι μια δύσκολη περίοδο λόγω καραντίνας αλλά για τον Μαξ, τον δημιουργό του videogames 2020, ήταν πηγή έμπνευσης. Κουρασμένος από την δουλειά του, αποφάσισε να φτιάξε το 2020 game, ένα παιχνίδι δωρεάν για όλους, για τον υπολογιστή και το κινητό, όπου πρέπει να επιβιώσεις σε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές .

Ο ήρωας φοράει μάσκα και ξεκινάει την περιπέτεια του από τις φωτιές στην Αυστραλία , όπου πρέπει να σώσεις ένα κοάλα, και συνεχίζει φυσικά με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο ιός βρίσκεται παντού και πρέπει να τον αποφύγετε, ενώ κάποια στιγμή φτάνετε στο εμβόλιο και το πυροβολείτε!

Μέχρι να φτάσεις στο τέρμα (όπου συναντάς τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μπάιντεν να τρέχουν μαζί σου για να φτάσουν στον Λευκό Οίκο) βρίσκεις στο δρόμο σου ό,τι έζησες το 2020: από την καραντίνα, την τεράστια ουρά στο σούπερ μάρκετ, την οποία πρέπει να ξεπεράσεις πηδώντας πάνω από τα κεφάλια των πελατών, το TikTok και την αδιανόητη στίβα χαρτιών υγείας.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT