Ο Κώστας Καζάκος γίνεται ο Οδυσσέας των Manowar – Στο πλευρό του ο γιος του Κωνσταντίνος στον ρόλο του Τηλέμαχου

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 19:15
Ο Κώστας Καζάκος γίνεται ο Οδυσσέας των Manowar - Στο πλευρό του ο γιος του Κωνσταντίνος στον ρόλο του Τηλέμαχου

Οι εκπρόσωποι του Epic Metal, οι θρυλικοί Manowar, έρχονται στην χώρα μας το καλοκαίρι. Ενώ ξεκίνησαν μια συνεργασία έκπληξη με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο.

Ο Κώστας Καζάκος γίνεται ο Οδυσσέας των Manowar Στο πλευρό του ο γιος του Κωνσταντίνος στον ρόλο του Τηλέμαχου.

Συγκεκριμένα,ο αρχηγός τους, Joey De Maio ανακοίνωσε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ και τον Κώστα Καζάκο στον νέο δίσκο των Manowar.  Mε θεματολογία γύρω από την Οδύσσεια και κείμενο μεταφρασμένο στα αρχαία ελληνικά. Tο το οποίο θα παρουσιαστεί στη συναυλία των Αμερικανών epic metallers στην Πλατεία Νερού στις 22 Ιουνίου!

Το «The Revenge Of Odysseus», ηχογραφήθηκε στη χώρα μας με καλεσμένους τους δύο ηθοποιούς, οι οποίοι υποδύονται τον Οδυσσέα (πατέρας) και τον Τηλέμαχο (γιος). Aποδίδοντας τα μέρη τους σε Αρχαία Ελληνικά σε μετάφραση που επιμελήθηκε ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ!

Advertisement

Στο περιθώριο μάλιστα της συνέντευξης προβλήθηκε και ένα βίντεο από τις ηχογραφήσεις. Στο οποίο δεσπόζει το σημείο που ο Κώστας Καζάκος δίνει συμβουλές στον Κωνσταντίνο για το ύφος της απαγγελίας του αρχαιοελληνικού κειμένου.

Είναι η πρώτη φορά μετά από το 1980 και το 1986 που οι Manowar συνεργάζονται με κάποιον ηθοποιό για την απαγγελία στίχων σε τραγούδια τους. Τότε ήταν ο Orson Welles που είχε δανείσει την επιβλητική φωνή του απαγγέλλοντας στίχους στα τραγούδια Dark Avenger και Defender.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά στην Ελλάδα. Και θα μοιραστούμε το φόρο τιμής μας προς το θαυμαστό παρελθόν και την κουλτούρα της χώρας. Η υποδοχή στο Release Athens 2019 ήταν φανταστική. Και μας οδήγησε να τιμήσουμε εκ νέου τον Όμηρο και τα έπη του, όπως σχεδιάζαμε». Είπε ο ίδιος ο Joey DeMaio στη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Advertisement