Ο κύβος ερρίφθη! Αυτή είναι η τελική απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 5 – Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

10 Ιουλίου 2021 08:20

Ρίχνει βόμβα στο Top Chef ο Ατζούν Ιλιτζαλί! Αυτό είναι το χρυσό έπαθλο και πώς ετοιμάζεται να γκρεμίσει από την κορυφή το Masterchef

Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και πήρε την απόφασή του για το επόμενο Survivor. Θα βγει τελικά στις οθόνες μας το Survivor 5 ή όχι; Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σύντομα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε την απόλυτη ανατροπή για το Survivor 5. Ο Τούρκος παραγωγός παρά τις εισηγήσεις στενών συνεργατών του, δεν πρόκειται να βάλει το ριάλιτι επιβίωσης στον πάγο. Όχι μόνο θα βγει κανονικά στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αλλά θα έχει και πάρα πολλές εκπλήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα έδωσε ήδη τις πρώτες εντολές στην παραγωγή, αν και γίνεται προσπάθεια να μη διαρρεύσει τίποτα. Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο στόχος του Ατζούν είναι διπλός.

Οι Μαχητές θα διακρίνονται για τη δύναμη και τη φυσική κατάστασή τους προκειμένου να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στα αγωνίσματα. Γιατί πολλοί φέτος δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το κάστινγκ αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Η παραγωγή θέλει να έχει αρκετό χρόνο προκειμένου να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

 

Ο δεύτερος στόχος που είναι και η μεγάλη έκπληξη είναι η στελέχωση της ομάδας των Διασήμων. Η οποία θα είναι ένα μείγμα ανάμεσα σε… νέο αίμα και All Stars. Χωρίς να αποκλείεται όλη η ομάδα των Διασήμων να είναι All Star! Ήδη ο Ατζούν έχει μιλήσει με την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ενώ παίζει και το όνομα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Να σημειώσουμε ότι ακούστηκε και το όνομα του πρώην Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου, ο οποίος ξέρει από ριάλιτι επιβίωσης. Ο μεγάλος… καημός του Τούρκου βέβαια είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά ο Ντάνος πολύ δύσκολα θα πει το ναι.

Παρουσιαστής θα είναι φυσικά και του χρόνου ο Γιώργος Λιανός.