Ο κύβος ερρίφθη για Καρτελιά και Παπίλα! Αναλαμβάνουν το πρωινό του Star, ποιοι θα είναι στο πλευρό τους

5 Ιουλίου 2021 09:10

Ο κύβος ερρίφθη για Καρτελιά και Παπίλα! Αναλαμβάνουν το πρωινό του Star, ποιοι θα είναι στο πλευρό τους

Ο κύβος ερρίφθη! Είναι οριστικό πλέον και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα έρχονται από το Sok FM για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη.

Η συμφωνία έχει επιτευχθεί και μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει το κάστινγκ προκειμένου να συμπληρωθεί το πάνελ της εκπομπής. Ο Καρτελιάς και η Παπίλα τρέχουν για το πρωινό του καναλιού που θα έχει πολλές εκπλήξεις. Άλλωστε και η δική τους παρουσία είναι έκπληξη, αφού δεν έχουν εμπειρία μπροστά στο γυαλί. Έχουν όμως πιστό ραδιοφωνικό κοινό.

Δημοσιογράφοι και άτομα της showbiz περνούν από δοκιμαστικά. Προκειμένου να επιλεχθεί η τελική “παρέα” που θα πλαισιώσει τους κεντρικούς παρουσιαστές. Η Χαρά Παππά έχει ήδη περάσει από κάστινγκ όπως σας αποκαλύψαμε. Τα δοκιμαστικά γίνονται στα στούντιο Καραμάνος, εκεί που είχαν πραγματοποιηθεί και τα αντίστοιχα δοκιμαστικά για το MasterChef.

Μέχρι στιγμής, τα πρόσωπα που έχουν περάσει από casting -εκτός από την Χαρά Παππά- είναι τα εξής: Η δημοσιογράφος Νανά Ηλιοπούλου, την οποία είδαμε πρόσφατα στο PopUp με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Αρτ Αντιμιάν. Τα άτομα αυτά περιμένουν το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιλογής.

Το κανάλι δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Περιμένει να διευθετηθεί μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο του STAR τη νέα σεζόν, τα άτομα στο πάνελ θα είναι έως και τέσσερα.

Συζητήσεις γίνονται και για την Άση Μπήλιου, η οποία έχει ακόμη συμβόλαιο με το κανάλι. Αλλά ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει.