Ο Λάκης Γαβαλάς μπαίνει τώρα και στα βιβλιοπωλεία με την αυτοβιογραφία του

17 Σεπτεμβρίου 2021 23:00

Στις 16 Οκτωβρίου 2021 πρόκειται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του γνωστού επιχειρηματία και σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά από τις εκδόσεις «Άγκυρα».
Η ιδέα για την έκδοση του βιβλίου προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συνάντησης μεταξύ των εκδοτριών, του εκδοτικού οίκου «Άγκυρα» και της ιδρύτριας του ηλεκτρονικού περιοδικού “Happy life magazine”, Aριστέας Δερβένη,  που διατηρεί εδώ και χρόνια φιλική σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία που πίστευε πάντα ότι η διαδρομή του είναι μάθημα αισιοδοξίας για τη ζωή.
Την επιμέλεια της αυτοβιογραφίας του Λάκη Γαβαλά ανέλαβε η δημοσιογράφος και εκδότρια περιοδικών Μαρία Βόλλη, η οποία είναι τα τελευταία χρόνια και αρχισυντάκτρια του «Happy life magazine».

Ο Λάκης Γαβαλάς, μια πληθωρική προσωπικότητα με μακρά διαδρομή και έντονη παρουσία στον χώρο της μόδας, μιλάει για όλα: τα παιδικά του χρόνια, το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα ως χορευτή στα νεανικά του χρόνια, τη διαδρομή του στον χώρο της μόδας ως επιχειρηματία και δημιουργού, τις συναντήσεις του με διάσημες προσωπικότητες, τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού του στη φυλακή και τέλος την επανεκκίνησή του στο σήμερα σε όλα τα πεδία ζωής.
Μέσα από τις γραμμές του βιβλίου εκφράζεται ξεκάθαρα η στάση του απέναντι στη ζωή.

Ο Λάκης Γαβαλάς, μπορούμε να πούμε, είναι η ενσάρκωση του θάρρους και της εσωτερικής δύναμης
προσπαθώντας να αντιδράσει θετικά σε κάθε δοκιμασία. Αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς του δεν μπορούν
παρά να τραβήξουν την προσοχή  όσων επιδιώκουν να γνωρίσουν τις εμπειρίες ενός ανθρώπου που, όχι μόνο στέκεται όρθιος παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά ατενίζει το μέλλον με πηγαία αισιοδοξία.

To βιβλίο περιέχει φωτογραφικό υλικό.
Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Στέφανου Σάμιου.