Ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει βιβλίο για την αγαπημένη του σύζυγο Τασούλα

Δημοσιεύθηκε: 26/11/2019 12:20
Ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει βιβλίο για την αγαπημένη του σύζυγο Τασούλα

Τρεις μήνες πέρασαν από τον θάνατο της συζύγου του Λάκη Λαζόπουλου και ο πολυπράγμων δημιουργός μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όσο εκείνη έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα ετοιμάζει βιβλίο για εκείνη, το οποίο θα έχει εξώφυλλο ένα ζωγραφικό έργο που της αφιερώνει.
«Γράφω για όλη την πορεία των τριών χρόνων. Για όλες τις αγωνίες, τις προσευχές, τους αγώνες, τις άγριες στιγμές, τις στιγμές της απόγνωσης και αυτές της αισιοδοξίας. Γράφω πως δεν πρέπει κανείς να παραδίδει τα όπλα, πως πρέπει να κοιτά μπροστά, να μην το βάζει κάτω, να κρατά το χέρι των δικών του και να δυναμώνει από αυτούς, να προσπαθεί να μη χάνει το χιούμορ του, να παλεύει».
O Λάκης Λαζόπουλος στη συνέχεια αναφέρει πως η Τασούλα είχε χιούμορ μέχρι το τέλος, όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα. «Το παν είναι να ξέρει ο ασθενής όλη την αλήθεια, όπως η Τασούλα, και να μάχεται παίρνοντας δύναμη από αυτούς που τον αγαπούν αληθινά. Μέσα από αυτό το βιβλίο που ετοιμάζω, θέλω να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη -ή από τη θέση του ασθενούς ή από τη θέση αυτού που είναι στο πλάι του», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη Real Life.
«Υπήρχαν στιγμές που δεν άντεχα άλλο. Έφευγα από την πρόβα, ταξιδεύαμε στο εξωτερικό για τους εκεί γιατρούς και την εκεί θεραπεία, γύριζα άυπνος και εξοντωμένος, έπαιζα στην Επίδαυρο, έκανα το «Τσαντίρι»… Ξέρεις, μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία μέτρησα αλλιώς τα πράγματα. Τα είδα όλα από απόσταση. Και τότε όλα φάνηκαν τόσο μικρά μπροστά σε αυτό που αντιμετώπιζα».