Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει έναν απίστευτο καβγά στην εφορία

Δημοσιεύθηκε: 13/11/2019 14:35
Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει έναν απίστευτο καβγά στην εφορία

Ο Λεωνίδας Κακούρης έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της «Νέας Σελίδας» και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησαν για πολλά. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες μέλισσες« αποκάλυψε ότι έχει χρησιμοποιήσει τη βροντερή φωνή του για να τον εξυπηρετήσει μία αγενής υπάλληλος στην εφορία.
Λεωνίδα, είχες πάντα τόσο μπάσα φωνή;
Η φωνή μου είναι ένα εργαλείο που το έχω δουλέψει, όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί, και μπορώ να πιάσω και ψηλές αλλά και χαμηλές νότες. Όταν μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού, σκέφτηκα ότι θα πρέπει να είναι ένας χαρακτήρας που ακόμα και χαμηλόφωνα όταν μιλάει οι πάντες γύρω του θα τρομάζουν. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το φέρει και όχι να το μιμείται.
Γι’ αυτό και η φωνή του Δούκα είναι σε πιο χαμηλές συχνότητες. Στη ζωή μου μιλάω αλλιώς. Φαντάζεσαι να έλεγα «παρακαλώ, θα ήθελα μια ζαμπονοτυρόπιτα» με τη φωνή του Δούκα;
Έχει τύχει να χρησιμοποιήσεις τη φωνή σου για να τρομάξεις κάποιον;
Έχω κάνει μια απίστευτη σκηνή στην εφορία, όταν ήταν μια υπάλληλος που αρνούνταν να με εξυπηρετήσει. Κι επειδή έβλεπα ότι μιλούσε με μεγάλη αγένεια και σε κάποιους μεγάλης ηλικίας ανθρώπους που ήταν πριν από εμένα στην ουρά, είχα φορτώσει. Όταν έφτασε η σειρά μου και την άκουσα να μου λέει ότι αυτό που ζητάω δεν γίνεται, στην αρχή τής μίλησα ευγενικά και της ζήτησα να το ξαναδεί.
Εκείνη επέμενε και μου ύψωσε τον τόνο της φωνής της. Της απάντησα, λοιπόν, υψώνοντας ακόμα περισσότερο τη δική μου φωνή και από την τρομάρα τής έπεσαν τα ντοσιέ και τα χαρτιά που κρατούσε. Με το που βλέπω ότι έχει παγώσει το σύμπαν, αρχίζω και παίζω ένα μονόπρακτο, φωνάζοντας ότι θέλω να μιλήσω με τον διευθυντή. Τελικά και έκανα τη δουλειά μου και τη ρεζίλεψα για τον τρόπο που φερόταν στους πολίτες.