Ο Λευτέρης Λαζάρου πρόδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση

25 Μαρτίου 2021 12:49

Στην εκπομπή Παμε Δανάη μίλησε τηλεφωνικά ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γεύματος στο προεδρικό μέγαρο και τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση

«Ο στόχος μου ήταν να μαγειρέψω όσο περισσότερη Ελλάδα χωρούσε μέσα στα πιάτα. Όλα τα πιάτα πήγαν περίφημα και το καθένα είχε τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του γευστική νότα» πρόσθεσε με ενθουσιασμό ο αγαπημένος σεφ. «Το πιο σπουδαίο για μένα είναι ότι ανταποκρίθηκα σε αυτό τον ρόλο που καλέστηκα να αναλάβω, με ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω για την χώρα μας.

Κυρίαρχο υλικό στο χθεσινό μενού ήταν το ψάρι και από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι θα μαγειρέψουμε θαλασσινά. Απλά περιμέναμε τον τελικό κατάλογο των καλεσμένων για να δούμε τις διατροφικές αλλεργίες»