Μεταγραφή – βόμβα: Πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς στο Κόκκινο Ποτάμι

20 Μαΐου 2022 10:00

Ο Μανουσάκης κλέβει πρωταγωνιστή από τη Γη της Ελιάς για το Κόκκινο Ποτάμι

Ο Μανούσος Μανουσάκης τρέχει για να ξεκινήσουν άμεσα οι ετοιμασίες και τα γυρίσματα για το Κόκκινο Ποτάμι. Όπως είναι γνωστό, ο σκηνοθέτης σε συνεργασία με το ΟΡΕΝ, έχουν ουσιαστικά έτοιμο το πρότζεκτ. Και σιγά-σιγά συμπληρώνεται το καστ της σειράς που πιστεύουν ότι θα κάνει την ίδια επιτυχία με το πρώτο μέρος.

Ο Μανουσάκης έχει επιλέξει για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Κόκκινο Ποτάμι, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, μία… παλιά κι έναν καινούργιο στη σειρά. Ο λόγος για την Αναστασία Παντούση (την πρωταγωνίστρια και του πρώτου κύκλου) και τον Όμηρο Πουλάκη. Από τους «παλιούς» θα δούμε και τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MyTV, στο Κόκκινο Ποτάμι 2 έρχεται μία σούπερ μεταγραφή από σειρά που φέτος «τα σπάει» στην τηλεθέαση. Ο λόγος για τον Ανέστη από τη Γη της Ελιάς, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την παραγωγή. Ο Μανώλης Κλωνάρης έρχεται στη νέα σειρά και μάλιστα σε ρόλο ανατρεπτικό.

Ο Κλωνάρης έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου στη Γη της Ελιάς. Και αποχωρεί, αφού στο τέλος του πρώτου κύκλου θα χάσει τη ζωή του. Έτσι, ο Μανουσάκης έσπευσε και τον έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης, στο Κόκκινο Ποτάμι 2 συμφώνησε και θα παίξει ο Παύλος Κουρτίδης.

Σας είχαμε πει ότι δεν πρέπει να βγάλουμε από το παιχνίδι για τον Αδύναμο Κρίκο της ΕΡΤ

Και όλα δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθούμε για μία ακόμη φορά. Ο Τάσος Τρύφωνος είχε αποκαλύψει το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ και ουσιαστικά, η παραγωγή τα έχει βρει σε όλα με την κρατική τηλεόραση. Οπότε αναμένουμε τις ανακοινώσεις.

Ο ΑΝΤ1 έχει ρίξει το βάρος στη μυθοπλασία τη νέα σεζόν. Και πέρα από τις δύο δραματικές σειρές που έχει στα σκαριά, θα επενδύσει και στην κωμωδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του fthis, την παραγωγή της νέας σειράς θα αναλάβει η Tanweer με τη σκηνοθεσία να επιμελείται ο Βασίλης Μυριανθόπουλος. Ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και τις ταινίες «Σούλα Έλα Ξανά» και «Μόλις Χώρισα».

Η έκπληξη έρχεται από το συγγραφικό δίδυμο που θα επιμεληθεί το νέο σίριαλ στο οποίο φαίνεται ότι ποντάρει το κανάλι. Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σάκκαλη, που μας έχουν χαρίσει εμβληματικές σειρές, όπως τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», το «50-50», τη «10η εντολή», θα αναλάβουν τη νέα κωμική σειρά του ANT1.

Ο μιντιάκιας