Ο Μάρκος Λεζές μίλησε για τον καρκίνο και αυτούς που δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί του

5 Μαρτίου 2020 17:37

Λεζές

Ο Μάρκος Λεζές, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, μίλησε για όλα. Ο καρκίνος, το θέατρο, η τηλεόραση, οι βιντεοκασέτες, το Άγιο Όρος…
«Ήμουν περιοδεία με τον Στάθη Ψάλτη και με παίρνει μία φίλη μου τηλέφωνο και με ρωτάει αν είμαι καλά. Μου λέει “έχω τώρα τρία βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ. Βλέπω την Μαρία στον ύπνο μου και μου λέει… Σούλα πες του Μάρκου να προσέχει”. Είχα καρκίνο του προστάτη, επιθετικό κιόλας. Τρία χρόνια υπέφερα γι’ αυτό το πράγμα. Δεν φοβήθηκα.
Δεν είχα προτάσεις στο θέατρο, δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου. Όπως και στην τηλεόραση. Είμαι εκτός τηλεόρασης. Κάνω καμιά φορά σε κάποιο σίριαλ 3-4 γυρίσματα και μετά είμαι μαγική εικόνα, περνάω και φεύγω.
Δεν πήρα πολλά λεφτά από τις βιντεοκασέτες. Τότε οι κασέτες είχαν λεφτά, αλλά εγώ δεν έκανα πολλές. Φυλαγόμουν. Τότε την κασέτα την πλήρωναν δύο εκατομμύρια δραχμές.
Πήγα να γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος. Εκεί έκοψα και το τσιγάρο. Έκλαιγε όλη η οικογένειά μου όταν πήγα στο Άγιο Όρος», καταλήγει ο Μάρκος Λεζές.