Ο μιντιάκιας: αλλαγή κουτάλας στο πρωϊνό του Star, Κάτι ξαναψήνεται στον Άγιο Δομίνικο και ανακάτεμα τράπουλας στον Alpha

Δημοσιεύθηκε: 6 Σεπτεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: αλλαγή κουτάλας στο πρωϊνό του Star, Κάτι ξαναψήνεται στον Άγιο Δομίνικο και ανακάτεμα τράπουλας στον Alpha

Στην κουζίνα του [email protected] θα βρεθούν δύο πολύ γνωστά πρόσωπα. Που το κοινό αγάπησε μέσα από το MasterChef.

Ο μιντιάκιας: αλλαγή κουτάλας στο πρωϊνό του Star, Κάτι ξαναψήνεται στον Άγιο Δομίνικο και ανακάτεμα τράπουλας στον Alpha

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης συνεχίζει να μαγειρεύει κάθε πρωί στο STAR με τρεις εμφανίσεις την εβδομάδα. Tις υπόλοιπες δύο θα βλέπουμε τον Παύλο Χάππιλο στο πρώτο του τηλεοπτικό βήμα μετά το τέλος του MasterChef. Από ότι καταλαβαίνουμε η προσέγγιση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη ναυάγησε.

Γιώργος Καρτελιάς - Ελίνα Παπίλα: Η ανακοίνωση του STAR για το νέο πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο του σταθμού

Το Κάτι Ξαναψήνεται κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την επόμενη Δευτέρα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται μια πολύ γνώριμη παρέα. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Έλενα «Μαριπόσα» Κρεμλίδου, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Πάνος Καλίδης φοράνε τις ποδιές τους, ψωνίζουν τα απαραίτητα και μαγειρεύουν για τους συμπαίκτες τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανανεωμένη και μαυρισμένη λίγο πριν την πρεμιέρα του «Κάτι ξαναψήνεται»

Στον Alpha τρέχουν να προλάβουν τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να έρχονται τα πάνω κάτων για την εβδομάδα που ξεκινά.

Αναβάλλεται για μια εβδομάδα η πρεμιέρα της κωμικής σειράς Ασε μας ρε μαμά και τη θέση της στις 20.00 παίρνει ο Σασμός που θα προβληθεί για την πρώτη εβδομάδα προβολής της από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20.00.

Η πρεμιέρα της “Μουρμούρας” μετατίθεται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 20.00. Eνώ ανατροπή έχουμε και στην πρεμιέρα του The Bachelor. To ριάλιτι σχέσεων κάνει ναι μεν πρεμιέρα την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου αλλά η ώρα προβολής μετατίθεται μια ώρα νωρίτερα στις 21.20, όπου θα μεταδίδεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με εξαίρεση την Παρασκευή που θα προβληθεί κανονικά στις 21.00 η Τελετή των Ρόδων και η πρώτη αποχώρηση παίκτριας.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η κωμική σειρά και τα πράγματα μπαίνουν στον αρχικό τους προγραμματισμό. Την Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη στις 20.00 κάνει πρεμιέρα το Ασε μας ρε μαμά που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη, ενώ τις άλλες δυο μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή θα μεταδίδεται η σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα).

Ο Σασμός θα παίζει στις 21.00 από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και Πέμπτη. Το The Bachelor από την άλλη θα παίζει Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.20 ενώ την Παρασκευή στις 21.00.