Ο μιντιάκιας: αλλάζει το τέλος της Γης της Ελιάς ο Γεωργίου

16 Μαρτίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: αλλάζει το τέλος της Γης της Ελιάς ο Γεωργίου

Για δύο πράγματα είμαστε σίγουροι στη Γη της Ελιάς. Το πρώτο είναι αυτό που σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό. Ότι δηλαδή η σειρά του Mega θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά. Για τον λόγο αυτό αλλάζει το τέλος που είχε αρχικά γραφτεί στο σενάριο.Μπορεί ο Αντρέας Γεωργίου να μη μιλάει για οριστική συμφωνία, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή έχει επιτευχθεί.

Ο μιντιάκιας: αλλάζει το τέλος της Γης της Ελιάς ο Γεωργίου.

Μάλιστα, λέγεται ότι η συμφωνία υπάρχει με όλες τις… βούλες, απλώς θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές έχουν ειδοποιηθεί ότι η σειρά θα πάει και δεύτερη σεζόν. Κι αυτό έγινε για να μην κλείσουν σε κάποια άλλη δουλειά.

Το άλλο που πρέπει να πούμε είναι ότι ο Γεωργίου τρέχει και αλλάζει το τέλος του πρώτου κύκλου. Επειδή τα spoilers δίνουν και παίρνουν, ειδικά τον τελευταίο καιρό, για το φινάλε, ο Αντρέας ετοιμάζει αλλαγές. Δεν ήταν τυχαία η ατάκα του για ανατρεπτικό τέλος πριν από λίγες ημέρες.

Απόφαση της ΕΡΤ ήταν να διακοπεί η Τούρτα της μαμάς, όπως είπε ο Αποστόλου. Η παραγωγή, οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί ήθελαν να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν. Γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση κανείς δεν ξέρει. Πάντως, η κρατική τηλεόραση θα στηριχθεί ξανά στη μυθοπλασία.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, θα πρέπει πλέον να θεωρούμε σχεδόν σίγουρο το διαζύγιο του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου. Μπορεί να υπήρχαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της, αλλά πλέον τα πράγματα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Και όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει όλο το Love it.

Ξεχάστε την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM. Μπορεί η πρόταση να έγινε από το Star, αλλά ήταν δεδομένη η άρνηση της Βίκυς. Όχι μόνο λόγω κούρασης, αλλά και γιατί το Dancing θα πάρει το πράσινο φως και την επόμενη σεζόν. Γιατί στο κανάλι πιστεύουν πάρα πολύ αυτό το σόου.

Από τη στιγμή που το Dancing θα βγει στον αέρα και του χρόνου, ξεχάστε την Καγιά, αφού εκείνη θα είναι η παρουσιάστρια. Πάντως, μη νομίζετε ότι τελειώσαμε με το GNTM. Αύριο θα σας έχουμε κι άλλο καυτό ρεπορτάζ. Γιατί τα μαχαίρια που βγήκαν πρόσφατα δεν ήταν τυχαία…