Ο μιντιάκιας: άρον άρον στην Αθήνα ο Ατζούν για το Survivor μετά τα απανωτά «όχι»

Δημοσιεύθηκε: 26 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: άρον άρον στην Αθήνα ο Ατζούν για το Survivor μετά τα απανωτά «όχι»

Είπαμε ότι υπάρχει ένας πανικός στην Acun Medya για το Survivor, αφού κυνηγούν με το τουφέκι τους πραγματικούς διάσημους. Τα όχι είναι πάρα πολλά μέχρι τώρα και ο Ατζούν έχει τρελαθεί αφού δεν θέλει να καθυστερήσει η έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης. Ειδικά μετά την έναρξη της Φάρμας που έρχεται.

Ο μιντιάκιας: άρον άρον στην Αθήνα ο Ατζούν για το Survivor μετά τα απανωτά «όχι».

Δεν είναι τυχαίο πως ο Τούρκος παραγωγός ήρθε άρον άρον στην Αθήνα για να συμμετάσχει κι εκείνος στις συζητήσεις. Αλλά και να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατόν. Η παρουσία του στην Ελλάδα και η παραμονή του δείχνει πολλά. Κυρίως της κατάστασης που βρίσκεται η παραγωγή για να κλείσει τις ομάδες.

Μία και ο λόγος για το Survivor, να σας πούμε ότι η παραγωγή επανήλθε μετά το όχι του Χρήστου Χολίδη. Ο τραγουδιστής είναι από τους πόθους του Ατζούν για το ριάλιτι και φαίνεται. Τόσο από το οικονομικό σκέλος της πρότασης όσο και από τη δυνατότητά του να μην πάει άμεσα στον Άγιο Δομίνικο. Αλλά με τη δεύτερη φουρνιά.

Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε στο εξωτικό νησί τη Μυριέλλα Κουρεντή. Κι εκείνη αρχικά δεν ήταν θετική, αλλά το κλίμα φαίνεται να αλλάζει. Η ηθοποιός είναι πολύ πιθανό να πάει τελικά στον Άγιο Δομίνικο. Το αποκάλυψε και η ίδια. Μάλιστα λέγεται ότι ο Ατζούν έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Advertisement

Survivor 5: Πασίγνωστος τραγουδιστής θα γίνει πατέρας σε λίγες εβδομάδες αλλά συζητάει να πάει στον Άγιο Δομίνικο

Βέβαια, τα όχι είναι πολλά περισσότερα. Οι Κατερίνα Λιόλιου, Κώστας Μαρτάκης, Βίκυ Κάβουρα, Ηλίας Βρεττός,, Βίκυ Κάβουρα, Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Χρύσπα έχουν αποκαλύψει ότι έχουν αρνηθεί την πρόταση που τους έγινε. Και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αλλάξουν γνώμη. Και το κυριότερο δεν είναι οι μόνοι…

Πολύ νωρίς ξεκίνησαν τα μεταγραφικά σενάρια για ιδιαίτερα προβεβλημένο στέλεχος της τηλεόρασης. Και αυτά δεν αρέσουν στο κανάλι του. Που θεωρεί ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο τα διαδίδει προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα του συμβολαίου του. Το οποίο τελειώνει το καλοκαίρι.

Στο κανάλι όμως δεν πρόκειται να κάνουν άμεσα κάποια κίνηση. Αυτή θα γίνει όταν κρίνουν εκείνοι και σίγουρα αρκετά μετά το Πάσχα. Για να δουν και πού θα καθίσουν τα νούμερα. Τα οποία σημειωτέον δεν είναι τέτοια που να τους κάνει να τρέξουν για να κλείσουν νέο συμβόλαιο…

Advertisement