Ο μιντιάκιας: αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο! Όλες οι επαφές του Ατζούν για το Survivor

Δημοσιεύθηκε: 9 Οκτωβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο! Όλες οι επαφές του Ατζούν για το Survivor

Με γοργούς ρυθμούς τρέχει ο Ατζούν το Survivor, αφού στόχος του ΣΚΑΪ αλλά και του Τούρκου είναι να βγει νωρίτερα σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Και ήδη έγιναν γνωστά τα πρώτα πρόσωπα που βολιδοσκοπήθηκαν προκειμένου να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι μιλάμε για συμφωνία.

Ο μιντιάκιας: αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο! Όλες οι επαφές του Ατζούν για το Survivor.

Ο μεγάλος καημός του Ατζούν είναι να δει στον Άγιο Δομίνικο μαζί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Ιωάννα Τούνη. H αλήθεια είναι ότι το εγχείρημά του μόνο εύκολο δεν είναι. Και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος αν πείσει μία στις δύο. Με την πρώτη να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Ιλιτζαλί έχει βάλει στο μάτι το J2US, όπως είχε κάνει και πέρυσι από όπου πήρε τον Αλέξη Παππά. Και βγήκε και στους δύο σε καλό. Τώρα, στο στόχαστρό του έχει μπει η Κατερίνα Λιόλιου. Η πανέμορφη τραγουδίστρια έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές της τον τελευταίο καιρό και δεν περνά απαρατήρητο. Λέγεται ότι όχι μόνο έχουν ξεκινήσει επαφές, αλλά είναι και πολύ προχωρημένες.

Advertisement

Ο Ατζούν θέλει να χτυπήσει και στον χώρο του ποδοσφαίρου που έχει πολλούς φαν. Ενώ και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας. Θα ήθελε για παράδειγμα τον Γιώργο Καραγκούνη, αλλά ο τελευταίος έχει πολλούς ενδοιασμούς. Λιγότερους μάλλον έχει ο Γιώργος Ανατολάκης και μπορεί να πάει στον Άγιο Δομίνικο, όπως ακούγεται τελευταία.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν όμως εδώ. Μπορεί να υπάρξει και μία πολύ μεγάλη επιστροφή. Όχι, δεν λέμε για παλιό παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Αλλά για έναν ηθοποιό που έχει αποτραβηχθεί από τα φώτα τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Γιώργο Σεϊταρίδη ο οποίος έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Πηλίου. Κρατήστε το όνομα…

Έντονος είναι από ό,τι μαθαίνω ο προβληματισμός της Ναταλίας Γερμανού για τα νούμερα της εκπομπής της φέτος. Περίμενε ότι θα κάνει περίπατο, όπως πέρυσι, αλλά η Καραβάτου με την Ηλιάκη της χάλασαν το όνειρο. Και αποδεικνύονται μέχρι στιγμής, σκληρά καρύδια για τη Ναταλία. Ο προβληματισμός της τελευταίας έχει φέρει και νεύρα.

Ξεκίνησαν λοιπόν συσκέψεις επί συσκέψεων και οι φωνές της Ναταλίας είναι πολλές. Άσχετα αν τη βλέπουμε χαμογελαστή και πολύ ήρεμη μπροστά στο γυαλί. Μάλιστα, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μην αποκλείσετε αλλαγές. Τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες…

Advertisement