Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

15 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Οι Ράδιο Αρβύλα θα κάνουν… αναγκαστικά διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι επιβεβλημένο, αν και χθες έκαναν την έκπληξη και βγήκαν κανονικά στον αέρα. Το θέμα είναι βέβαια αν και πώς θα γυρίσουν μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα στις 14 Ιανουαρίου. Όταν δηλαδή έχει συμφωνηθεί η επανέναρξη των εκπομπών τους.

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η αλήθεια για το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα.

Πρώτα από όλα μη θεωρείτε δεδομένη την παραμονή τους στον ΑΝΤ1. Όσο κι αν από το Μαρούσι λέγεται ότι δεν υπάρχει θέμα με την εκπομπή. Ένα πουλάκι μού σφύριξε ότι οι φωνές του αφεντικού ακούγονταν από το Μαρούσι μέχρι τη… Θεσσαλονίκη. Και ο Αντώνης Κανάκης είναι πανέξυπνος για να μην καταλάβει ότι οι Αρβύλα είναι πλέον στα σχοινιά.

Θέμα υπάρχει και παραϋπάρχει. Παρά τη γραμμή που καλούνται όλοι να ακολουθήσουν ότι ο Κανάκης και οι άλλοι δεν ήξεραν τι έκανε ο Παναγιωτόπουλος. Ας δεχθούμε όμως αυτό που λέει το κανάλι και ας πάμε στο πώς θα επιστρέψουν. Μήπως αλλάξει ο τίτλος της εκπομπής και προστεθεί τέταρτο μέλος; Αυτό ακούγεται τις τελευταίες ώρες. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο απλό. Ειδικά για τον τίτλο γιατί υπάρχει ένα brand name στη μέση.

H Iωάννα Μαλέσκου και η ομάδα της ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη του Survivor. Γιατί το ριάλιτι επιβίωσης ουσιαστικά θα σημάνει και αύξηση χρόνου στην εκπομπή της Ιωάννας. Θα μπει ειδικά ένθετο, το Survivor Πανόραμα με όλα τα νέα και τις εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο.

Το θέμα βέβαια είναι ποιος θα αναλάβει αυτό το ένθετο, αφού θα πρέπει να ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά τι συμβαίνει στην παραλία. Και μιλάμε φυσικά για παίκτη που θα έχει συμμετάσχει στο Survivor. Στην επιλογή του λοιπόν έχουν προκύψει κάποιες διαφωνίες. Κι ακόμη όλα είναι στον αέρα.

Στον ΣΚΑΪ δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν τον τελευταίο νικητή, τον Σάκη Κατσούλη. Πόσο μάλλον αν καταφέρουν να κλείσουν μαζί του και τη Ρουμελιώτη. Το… ζεύγος θεωρείται ιδανικό, αλλά εκεί κάπου έχει… κλοτσήσει η Μαλέσκου. Η οποία δεν ξεχνά την καλοκαιρινή… χυλόπιτα από τον Κατσούλη.

Θα μεταπειστεί; Μην το θεωρείται και τόσο βέβαιο. Η Μαλέσκου πιστεύει ότι θα είναι καλύτερο να μην υπάρχει κάποιος στάνταρ που θα σχολιάζει τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο. Να εμφανίζονται δηλαδή διαφορετικοί πρώην παίκτες κάθε μέρα. Και αυτός που θα κάνει… κλικ μπορεί να κερδίσει μόνιμη θέση στο πάνελ.