Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η απόφαση του Mega για τον Παπακαλιάτη

19 Μαρτίου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Πότε όμως θα δούμε στο Mega τη σειρά «Ο Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη; Είναι άλλωστε ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές αυτής της χρονιάς. Και συνδέεται με την επιστροφή του Χριστόφορου στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Μεγάλο Κανάλι.

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι η απόφαση του Mega για τον Παπακαλιάτη.

Η απόφαση έχει ληφθεί πλέον. Ο Δάσκαλος πάει για τη νέα σεζόν, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα το δούμε στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό. Ποιοι ήταν οι λόγοι που καθυστέρησε να βγει; Τα γεγονότα ανά τον κόσμο με τελευταίο φυσικά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι το πιο πιθανό είναι να προβληθεί από τον Οκτώβριο η σειρά. Αλλά καλό θα είναι να κρατήσουμε και πάλι μικρό καλάθι. Άλλωστε δεν μιλάμε για κάποια φθηνή παραγωγή. Ίσα-ίσα που συμβαίνει το αντίθετο, αφού κάθε επεισόδιο στοιχίζει περισσότερα από 250.000 ευρώ.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περνάει πρωί-μεσημέρι-βράδυ στο μοντάζ για να γίνει με τον ιδανικό τρόπο που το ονειρεύεται. Έτσι, θα χρειαστεί να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμη για τον «Δάσκαλο». Ο σκηνοθέτης-ηθοποιός έχει βάλει όλη του την τέχνη για να παρουσιάσει κάτι που σε κάθε περίπτωση θα εντυπωσιάσει το κοινό.

Είναι από τις πλέον αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Και όλα δείχνουν ότι θα πάρει το πράσινο φως και για τρίτη χρονιά. Ο λόγος φυσικά για τα Καλύτερά μας χρόνια. Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες. Και οι ηθοποιοί είναι «ζεστοί» για τρίτη σεζόν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει στην κρατική τηλεόραση και το Κι όμως είμαι ακόμα εδώ. Μόνο που η συμφωνία είναι να τελειώσει το καλοκαίρι. Και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Ισχύουν δηλαδή ό,τι ισχύει και με τον Όρκο όπου τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν με το τέλος της σεζόν.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το Σε ξένα χέρια. Και πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο Γιάννης Μπέζος. Ο οποίος παλιότερα είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να κάνει τηλεόραση τη νέα σεζόν. Αν επιμείνει στην τοποθέτησή του, τότε είναι μάλλον απίθανο να συνεχιστεί.