Ο μιντιάκιας: αυτή είναι όλη η αλήθεια για τις Σέρρες

5 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: αποχώρηση-βόμβα του πρωταγωνιστή αγαπημένης σειράς

Τέλος εποχής για τα Προσωπικά με την Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ. Κρίμα, γιατί μιλάμε για μία από τις πιο αξιόλογες εκπομπές που κράτησε και πολλά χρόνια. Στην Αγία Παρασκευή θα ήθελαν να κρατήσουν στο δυναμικό τους την παρουσιάστρια. Μήπως όμως εκείνη ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες (τηλεοπτικές) πολιτείες;

Ο μιντιάκιας: αυτή είναι όλη η αλήθεια για τις Σέρρες.

Στον ΑΝΤ1 βλέπουν ότι έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος με τους Αρβύλα και λογικά όλα δείχνουν ότι και του χρόνου θα τους δούμε από το κανάλι του Αμαρουσίου. Όσο για το φετινό φινάλε τους δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Γύρω στα μέσα Απριλίου θα ρίξουν αυλαία, όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή.

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιστρέφουν στη μικρή οθόνη. Θα ενσαρκώσουν τους ρόλους του Βασίλη Λογοθετίδη και της Ίλιας Λιβικού στο θρυλικό «Ούτε γάτα ούτε ζημιά». Πρόκειται για μια μίνι σειρά τριών επεισοδίων, όπως θα είναι και οι υπόλοιπες που θα δούμε στα Νεοκλασικά από τον Alpha.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήρθε τις τελευταίες μέρες η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη Σέρρες. Κι αυτό με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Νάτση, πρωταγωνιστή της σειράς. Ξεκίνησε λοιπόν μία παραφιλολογία. Ακούστηκε ότι ο ΑΝΤ1 λόγω του τραγικού γεγονότος αλλά και της αποτυχίας της Φάρμας ήθελε να προβάλλει άμεσα τις Σέρρες.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει. Οι Σέρρες προορίζονται για την πλατφόρμα του ΑΝΤ1 αν και είναι ακόμα άγνωστο πότε αυτή θα βγει στον αέρα. Αφού βγει η σειρά εκεί, στη συνέχεια θα προβληθεί στην ελεύθερη τηλεόραση και όχι το αντίστροφο. Ήταν άλλωστε βασικό όρος και του Καπουτζίδη.

Υπήρχε όμως και… δεύτερος γύρος. Και μιλούσε για συμφωνία προκειμένου να υπάρξει και δεύτερος κύκλος στη σειρά. Βέβαια, ούτε αυτό ισχύει. Και πώς να ισχύει από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει βγει ο πρώτος, ο οποίος αριθμεί 12 επεισόδια; Τα γυρίσματα σημειωτέον ολοκληρώθηκαν πριν λίγο καιρό.

Και τελειώνουμε με ένα κουίζ. Σε ποιο σίριαλ δύο από τους πρωταγωνιστές έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά; Αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι μιλάμε ήδη για ειδύλλιο. Και σύντομα θα έχουμε αποκαλύψεις. Άλλωστε, ο έρωτας, όπως και ο βήχας, δεν κρύβονται.