Ο μιντιάκιας: Έχουμε το απόλυτο spoiler – Έρχεται και τέταρτος κύκλος στις Άγριες μέλισσες; Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

23 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: Έχουμε το απόλυτο spoiler - Έρχεται και τέταρτος κύκλος στις Άγριες μέλισσες; Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

Όλοι περιμένουν με αγωνία την έναρξη του τρίτου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες. Και λένε ότι το καλοκαίρι οι ιστορίες του Διαφανίου θα λάβουν τέλος. Όμως μην εκπλαγείτε αν τελικά υπάρξει και τέταρτος κύκλος των Μελισσών. Ειδικά αν η σειρά πάει… τρένο όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Ο μιντιάκιας: Έχουμε το απόλυτο spoiler – Έρχεται και τέταρτος κύκλος στις Άγριες μέλισσες; Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Αιφνιδιαστήκατε; Κι όμως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Ο ΑΝΤ1 κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τις Άγριες Μέλισσες. Μόνο που ο τέταρτος κύκλος θα είναι ουσιαστικά ο πρώτος όλων. Τι σημαίνει αυτό;

Βάσει του βιβλίου που έγραψε η Μελίνα Τσαμπάνη υπάρχει μία περίοδος πριν από τον πρώτο κύκλο. Στην οποία και ξεκίνησαν όλα στο χωριό της Θεσσαλίας. Είναι η ιστορία προτού δούμε τον βαμμένο με αίμα γάμο της Ελένης όπου και άρχισε η ιστορία. Όταν η Ελένη για παράδειγμα ήταν μικρό κοριτσάκι. Όταν ζούσε η μητέρα της, αλλά και η γιαγιά των Σεβαστών.

Αυτό θέλει να μεταφέρει στις οθόνες το κανάλι του Αμαρουσίου. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με το υπάρχον καστ. Θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές και ουσιαστικά δεν θα παίζει κανείς από τους υπάρχοντες πρωταγωνιστές. Αυτό είναι το μοναδικό που… κολλάει μέχρι στιγμής τον ΑΝΤ1.

Βέβαια, αν η σειρά συνεχίσει και φέτος τις… τρελές πτήσεις, παρά τον έντονο ανταγωνισμό θα το δουν διαφορετικά και οι άνθρωποι του καναλιού. Και θα ρισκάρουν τον τέταρτο κύκλο που ουσιαστικά θα είναι το «έτσι ξεκίνησαν όλα». Το σίγουρο είναι ότι εδώ και καιρό επεξεργάζονται όλα τα δεδομένα.

Υπάρχει φυσικά και η πρόταση, να ρίξουν τίτλους τέλους φέτος οι Μέλισσες και αμέσως μετά να προχωρήσει ο ΑΝΤ1 το Ντέρτι. Την άλλη δηλαδή σειρά που έχουν έτοιμη οι Τσαμπάνη και Καλκόβαλης. Στην οποία θα παίζουν αρκετοί από τους πρωταγωνιστές που έχουν περάσει από το Διαφάνι.

Βέβαια για τη συγκεκριμένη σειρά ακούω ότι γίνεται χαμός. Τι εννοούμε; Ότι ο ΑΝΤ1 μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά δεν παίζει μόνος του για το Ντέρτι. Υπάρχει και άλλο κανάλι που τη θέλει τη σειρά και μάλιστα διακαώς. Κι έχει συνεργαστεί ξανά με το συγγραφικό δίδυμο των Μελισσών.