Ο μιντιάκιας: έκλεισε ο πρώτος Διάσημος και με υπογραφές για το Survivor

6 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: έκλεισε ο πρώτος Διάσημος και με υπογραφές για το Survivor

Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Και οι δύο τους είναι πλέον αχώριστοι. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι δείχνουν full in love. Και μάλιστα εκείνος έφτασε μέχρι το στούντιο για να περιμένει την αγαπημένη του. Οπότε μην αποκλείσετε να τον δούμε και διαγωνιζόμενο στο Just!

Ο μιντιάκιας: έκλεισε ο πρώτος Διάσημος και με υπογραφές για το Survivor.

Εντάξει, πλάκα κάνω, αλλά γεύση από το Just πήρε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Εμφανίστηκε, κάθισε διακριτικά πίσω από τις κάμερες και περίμενε την αγαπημένη του να τελειώσει το σόου. Και μόλις τελείωσε έφυγαν μαζί για να διασκεδάσουν με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Μανώλη Κονταρό.

Μεγάλη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Οpen πριν από λίγες ημέρες με τον νέο Πρόεδρο του Δ.Σ, Γιάννη Λάτσιο και τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Οι δύο άντρες άνοιξαν τα χαρτιά τους σε καλό κλίμα και σχεδίασαν την επόμενη μέρα του καναλιού.

Από το δεύτερο μισό της σεζόν να περιμένουμε νέες ενημερωτικές εκπομπές στο κανάλι. Σε αυτό συμφώνησαν οι δύο άνδρες. Η μία θα έχει πολιτικό χαρακτήρα και δεν αποκλείεται στο τιμόνι της παρουσίασης να καθίσει η Πόπη Τσαπανίδου. Η άλλη που συμφωνήθηκε θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα. Χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση.

Η φετινή Eurovision απασχολεί την κρατική τηλεόραση. Η ίδια σχεδιάζει έκτακτη εκπομπή, για να ανακοινωθεί το τραγούδι που θα συμμετάσχει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί και το πρόσωπο που θα παρουσιάσει την εκπομπή. Ο Οποίος δεν είναι άλλος από τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ακόμη μία δικαίωση του μιντιάκια.

Έκλεισε ο πρώτος Διάσημος για τον Άγιο Δομίνικο. Και μάλιστα λέγεται ότι έχουν πέσει και οι υπογραφές, αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου που θα είναι σίγουρα στο Survivor. Γι’ αυτό και ο ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση που συμμετέχει, κάτι που θα γίνει γνωστό σήμερα.

Μία μεγάλη αλλαγή είναι πολύ πιθανό να υπάρξει στο Shopping Star. Η οποία θα προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον. Στο Star σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά να μην είναι η εκπομπή μόνο… γυναικείο προϊόν, αλλά να συμμετέχουν και άνδρες διαγωνιζόμενοι. Θα έχει ενδιαφέρον…