Ο μιντιάκιας: επιστρέφει η Καγιά στο GNTM, έρχεται και η Δούκισσα!

11 Απριλίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: επιστρέφει η Καγιά στο GNTM, έρχεται και η Δούκισσα!

Το τρέιλερ για τη συμμετοχή των υποψήφιων μοντέλων στον νέο κύκλο του GNTM έχει βγει ήδη στον αέρα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τη νέα σεζόν οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές, Όχι μόνο γιατί το πλάνο λέει για συμμετοχή μόνο γυναικών. Αλλά και γιατί η κριτική επιτροπή θα υποστεί λίφτινγκ.

Ο μιντιάκιας: επιστρέφει η Καγιά στο GNTM, έρχεται και η Δούκισσα!

Και μιλάμε για ολικό λίφτινγκ. Χωρίς να υπάρχει η δέσμευση τα άτομα που θα την απαρτίζουν να είναι εντελώς καινούργια σε σύγκριση με τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου δεν θα συνέχιζε. Αλλά μην εκπλαγείτε καθόλου αν όλη η τετράδα αποχωρήσει.

Δεν θα πούμε πεντάδα, γιατί ο Καράβας συμφώνησε με την παραγωγή για να είναι και του χρόνου στο ριάλιτι μόδας. Η είδηση λοιπόν είναι ότι  η Ζενεβιέβ και οι Σκουλός και Μπράτης αποχωρούν. Οπότε, το θέμα της κριτικής επιτροπής είναι σπαζοκεφαλιά για γερούς λύτες!

Η απόφαση του Σκουλού ξεκαθάρισε

Μάθαμε ότι φεύγει και ο Μπράτης και η Ζενεβιέβ που ακολουθεί νέες τηλεοπτικές προκλήσεις. Άρα πάμε για… τέσσερα στα τέσσερα τη νέα σεζόν. Το Star θα ήθελε έναν αρχηγό στη νέα κριτική επιτροπή που θα έχει και την αντίστοιχη πείρα.

Αυτό υπάρχει και μάλιστα στο Star και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει GNTM. Το ερώτημα είναι αν η Βίκυ Καγιά θα επιμείνει ή όχι στην απόφασή της να μην επιστρέψει στο ριάλιτι. Γιατί τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν ψίθυροι ότι έχει αλλάξει γραμμή πλεύσης. Και φάνηκε στη συνάντηση με το κανάλι όταν της είπαν ότι ουσιαστικά όλα ξεκινούν από την αρχή.

Η Καγιά δεν δείχνει πλέον τόσο αρνητική στο ενδεχόμενο να ηγηθεί της κριτικής επιτροπής. Και ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να έχει στη νέα ομάδα μην αποκλείσετε να είναι η Δούκισσα Νομικού. Την οποία και ήθελε παλιά στο ριάλιτι μοντέλων, αλλά τότε δεν βρήκαν τη χρυσή τομή.

Οι φήμες οργιάζουν ότι της έχει γίνει πρόταση, αλλά η Δούκισσα λέει ότι δεν έχει ιδέα. «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πάρω τη θέση του κριτή. Πολλές φορές όμως λέω ότι δεν θα κάνω κάτι… και τελικά το κάνω!», είπε όταν τη ρώτησαν. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…