Ο μιντιάκιας: έτσι θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν ο Σασμός! Η πίεση του Alpha και οι νέοι ρόλοι

Δημοσιεύθηκε: 25 Νοεμβρίου 2021 10:00
Ο μιντιάκιας: έτσι θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν ο Σασμός! Η πίεση του Alpha και οι νέοι ρόλοι

Ο Σασμός φέτος έχει προκαλέσει πάταγο. Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε, ο Alpha πιέζει την παραγωγή να συνεχιστεί το σίριαλ και τη νέα σεζόν. Κι εκείνη με τη σειρά της πιέζει και τον σεναριογράφο Βασίλη Σπηλιόπουλο και τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο. Προκειμένου να βρουν τρόπο να πάει η σειρά δεύτερη σεζόν.

Ο μιντιάκιας: έτσι θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν ο Σασμός! Η πίεση του Alpha και οι νέοι ρόλοι.

Για να συμβεί αυτό, τότε ο Σασμός, η συμφλίωση δηλαδή μετά το τέλος της βεντέτας δεν θα γίνει φέτος, αλλά του χρόνου. Βέβαια, η βεντέτα μέχρι τώρα θα συνεχιστεί και θα «πρέπει» να σκοτωθούν κάποιοι ήρωες. Οι οποίοι θα αργήσουν λίγο να φύγουν, αλλά θα φύγουν. Ενώ θα πρέπει να αντικατασταθούν και να εμφανιστούν νέοι ρόλοι. Να δημιουργηθούν νέες ιστορίες.

Οριστική απάντηση ακόμη δεν έχει δοθεί, αλλά μη νομίζετε ότι θα αργήσει. Το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Και το κυριότερο μην το δέσουμε κόμπο ότι θα συνεχιστεί η σειρά. Αν και αυτό το ενδεχόμενο δείχνει το πιο πιθανό με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Advertisement

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις. Το Glam Wars θα μας αποχαιρετήσει. Και όπως όλα δείχνουν δεν κόβεται μόνο η εκπομπή, αλλά τελειώνει από το Open και η Κάτια Ταραμπάνκο. Η ίδια ήδη ψάχνει το επόμενο βήμα της στην τηλεόραση. Το οποίο θα είναι μακριά από το κανάλι της Παιανίας.

Επίσης, όπως σας είχαμε αποκαλύψει για το ζευγάρι της ενημέρωσης, αυτό τελικά θα σπάσει. Φυσικά και αναφερόμασταν στον Παυλόπουλο και τη Ρέβη. Η κατάσταση θύμιζε μπαρούτι και αποφασίστηκε να μη συνεχίσουν μαζί από τις αρχές του χρόνου. Τα είπαν με τη διεύθυνση του σταθμού και αποφασίστηκε ότι ήταν η καλύτερη λύση.

Η Ρέβη θα επιστρέψει στο ρεπορτάζ, ενώ αναζητείται η νέα συμπαρουσιάστρια του Παυλόπουλου. Δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να είναι δίπλα του η Δέσποινα Βλεπάκη. Επίσης, παίζει δυνατά και το όνομα της Μίνας Καραμήτρου, ενώ υποψήφια είναι και η Αλεξία Τασούλη.

Η Νικολέττα Καρρά πιέζεται πολύ για να πει το ναι και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Ακόμη πάντως δεν έχει πει το οριστικό ναι. Για όσους δεν το θυμούνται και το 2018 ο Ατζούν έκανε τα πάντα για να πάει στο Survivor. Όμως εκείνη τότε δεν δέχθηκε και προτίμησε να μείνει Ελλάδα.

Advertisement